پژوهشگران در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا می گویند به ترکیبات جدیدی را در چای سبز و شکلات کشف کنند که چه بسا به کاستن از شدت مشکلات و عوارض عصبی مرتبط با بیماری هپاتیت (c) کمک می کند. این محققان گفتند: شیوه های درمانی کنونی هپاتیت (c) قادر نیست که به طور کامل تکثیر ویروس در داخل مغز را کنترل کند و در نتیجه نمی تواند از عوارض عصبی و اختلال در عملکرد مغز ناشی از این بیماری کم کند.
به گفته محققان؛ چای سبز و شکلات حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات epicatechin است که قدرت زیادی برای محافظت از سلولهای عصبی در داخل مغز دارد و همچنین سطح یکی از پروتئین ها به نام (bdnf) را در داخل مغز بالا می برد که نقش آن در حمایت از رشد سلول های عصبی درون مغز و محافظت از آنها در برابر مرگ وفعال بودن آن در درون مغز شناخته شده است. محققان افزودند: این ترکیبات همچنین قادر است که از پرده خونی مغزی عبور کرده و به مغز برسد که این امر چای سبز و شکلات را توانمندتر از داروهای هپاتیت (c) و درمان اختلالات عصبی مرتبط با این بیماری می سازد.هپاتیت به معنی التهاب کبد است.
انواع مختلفی از هپاتیت وجود دارد. بعضی از آنها قابل سرایت هستند و برخی مسری نیستند.ابتلا به هپاتیت (c) می تواند منجر به بیماری مزمن کبدی و در صورت پیشرفت نمودن باعث سیروز (فرسودگی کبد) و در گروه بسیار کوچکی باعث سرطان کبد گردد. بیشتر مبتلایان به هپاتیت (c) هیچ علامتی ندارند. برخی از بیماران علائم عمومی عفونت ویروسی را از قبیل خستگی، دل درد، درد عضلانی و تهوع و بی اشتهایی نشان می دهند ولی در موارد پیشرفته علائم نارسایی کبدی بروز می کند که شامل تورم شکم و اندامها، یرقان، خونریزیهای گوارشی و… است.منگی و خواب آلودگی نیز در مراحل بسیار پیشرفته دیده می شود. بیماران ممکن است خارش نیز داشته باشند.
عامل بیماری هپاتیت (c) یک ویروس است و در ابتدا می تواند مثل یک سرماخوردگی معمولی بروز نماید. ولی بیماری مزمن هپاتیت (c) برعکس سرماخوردگی معمولی، به دلیل از کار افتادن کبد و مشکل بودن درمان می تواند حیات بیمار را تهدید کند.