زمان : 02 Dey 1391 - 00:19
شناسه : 61787
بازدید : 4551
کارخانه داریزدی :خوشحال نشوید که وام گرفتید پا به عرصه خطرناکی گذاشتید!!! پای درد دل یک تولید کننده در سال حمایت از تولید کارخانه داریزدی :خوشحال نشوید که وام گرفتید پا به عرصه خطرناکی گذاشتید!!! مدیر کارخانه "قوت زمین "یزد در ادامه افزود: هرچه در باره مشکلات موجود بگوییم به نظر میرسد که سودی نداشته باشد و در حال حاضر به دلیل بدهی معوق بانکی تنها منزل مسکونی و حاصل تلاشهای خانواده در شرف تملک توسط بانک میباشد ونامه ای که به شخص استاندار نوشته ایم از اردیبهشت ماه نود ویک در ستاد تسهیل منتظر اقدام است و پیگیریهای ما نیز حاصلی جز ناامیدی نداشته است .

سرویس اقتصادی یزدفردا :در جهت حمایت از تولید داخلی سعی خواهیم کرد با تولید کنندگان و سرمایه گذارانی که با مشکلاتی روبرو شده اند گفتگو نماییم و حداقل کمکی که می توانیم به تقویت تولید داخلی نماییم انجام دهیم و امید واریم که مسئولان امر نیز با وسواس به مشکلات توجه نموده وسعی در حمایت از این قشر تاثیرگذار در جامعه نمایند .

در اولین گفتگو به سراغ مدیر عامل شرکت "قوت زمین" تولید کننده کودهای اگانیک در شهرستان ابرکوه  رفتیم که حاصل آن در پی می آید .

محمد صادق کلانتری در ابتدای این گفتگوی صمیمی  گفت :در سال هشتاد پنج با هدف رفع نیازهای کشور اقدام به اخذ مجوز تولید کودهای ارگانیک در شهرستان ابرکوه نمودیم از انجا که کشاورزی ارگانیک در کشورهای توسعه یافته جایگزین محصولات شیمیایی شده است و مورد استقبال است امید داشتیم که با راه اندازی  این واحد تولید بتوانیم بازار خوبی را در سطح کشور بدست اوریم و سهم کوچکی در بحث خودکفایی کشاورزی کشور و همچنین ایجاد اشتغال در جامعه داشته باشیم و

وی در ادامه افزود:انتظار داشتیم  با توجه به  محروم بودن منطقه ابرکوه از معافیتهای مناسب مالیاتی برخوردار شویم، اما با شروع به کار واحد با مشکلات زیادی روبرو شد که زمین گیر شدن مجموعه  اولین آن بود .

مهندس کلانتری در ادامه تشریح مشکلات کارخانه تولیدی قوت زمین اظهار داشت : قسمت عمده شبکه عرضه نهادهای کشاورزی در سازمان تعاون روستایی متمرکز بود که مدیران وقت ان مجموعه همکاری در خصوص عرضه محصولات شرکت را علیرغم مکاتبات و رفت امد های مکرر با این شرکت نداشتند

وی در ادامه افزود:این سوال در ذهن ما همواره  بی جواب ماند که مجموعه شرکتهای تعاونی وتعاونی های تولید با چه شرایطی محصولات تولیدکنندگان را عرضه میکنند و واحدهای تولیدی که محصولات شان در این شبکه عرصه میشود چه کار میکنند که ما انجام نمیدهیم ؟؟؟؟

این تولید کننده یزدی در ادامه با بغضی که ناشی از کم لطفی متولیان بودگفت:ما مانده ایم که  مثال از ما بهتران برای چه کسی به کار میرود وآیا جرم کارخانه تولیدی ما ثابت شده است که نیامده باید متوقف شویم و به واسطه دپو تولید در کارخانه تنها با یک سوم ظرفیت تولید کار کنیم و دو شیفت کاری را تعطیل کنیم !!!

مهندس کلانتری در ادامه دومین مشکل کارخانه تولیدی خود را ساختار سازمانی متولیان صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی دانست و افزود:متاسفانه این عزیزان  که بعنوان پدر و بزرگتر ما بودند هرگز حمایت موثری از ما نداشتند.

تولید کننده یزدی در ادامه افزود:سومین عامل توقف ما هم این بود که  با بحث هدفمند کردن یارانه ها، واحد ما را از لیست واحدهای تاثیر پذیر خارج شد و  با این استدلال که واحد شما با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها  کمتر از پنج درصد در قیمت محصولات تان تغییر حاصل میشود ،و این در حالی بود که علاوه بر افزایش قیمت مواد اولیه  در بخش حمل و نقل تولیدات و مواد اولیه  کرایه حمل بیش از بیست درصد افزایش یافته بود

وی افزود:متاسفانه  مسولان جهاد اصرار داشتند که شما تاثیر پذیر نیستید

وی در ادامه افزود: اگر شما  بجای ما بودید چه میکردید؟؟ با تمام اوصاف ما با کمترین ظرفیت به تولید ادامه دادیم

مدیر کارخانه "قوت زمین "یزد در ادامه افزود: هرچه در باره مشکلات موجود بگوییم به نظر میرسد که سودی نداشته باشد و در حال حاضر به دلیل بدهی معوق بانکی تنها منزل مسکونی و حاصل تلاشهای خانواده  در شرف تملک توسط بانک میباشد ونامه ای که به شخص استاندار نوشته ایم از اردیبهشت ماه نود ویک در ستاد تسهیل منتظر اقدام است و پیگیریهای ما نیز حاصلی جز ناامیدی نداشته است .

کلانتری در ادامه گفت:  ولی بر اساس رفت وامدهای چندین ساله تجربیاتی داریم که در اختیار خوانندگان میگذاریم امید است که با استفاده از این مطالب به سرنوشت ما دچار نشود

وی اولین تجربه خود را اینگونه بیان کرد : ابتدا سراغ تولید نروید 

دویمن تجربه تولید کننده یزدی این بود:اگر خواستید سراغ تولید بروید از سیتم بانکی وام نگیرید

سومین تجربه کارخانه دار یزدی هم این بود:اگر قرار شد وام بگیرید حتما با در نظر گرفتن تورم و نوسانات بازار طرح توجیهی بنویسید

چهارمین تجربه این تولید کننده  اینگونه عنوان شد:سرمایه در گردش در طرحهای معمولی بانکی حدود ده تا پانزده در صد سرمایه ثابت لحاظ میگردد و این خلافت واقعیتهای موجود اقتصادی کشور است خوشحال نشوید که وام گرفتید پا به عرصه خطرناکی گذاشتید بخشنامه و مقررات بانکی اماده هستند تا گلوی شما را فشار دهند و طومار زندگی شما را در هم پیچند از این مقوله بهراسید!!

پنجمین تجربه این تولید کننده یزدی هم این بود: به  اندازه سرمایه خود کاری دست وپا نماید و کم کم توسعه دهید 

آخرین کلام مهندس کلانتری مدیر کارخانه قوت زمین تولیدکننده کود ارگانیکدر شهرستان ابرکوه هم اینگونه عنوان شد : امید است روزی برسد مسولان دلسوز وخدمت گزار بعد از فارغ شدن از سایر امور به درد دل تولید کنندگان گوش فرا دهند و بگویند اینها  که گناه نکردند که میخواستند در داخل مملکت چیزی تولید کنند ، کارکنند و شغل ایجاد نمایند تا چند هموطن نیز بتوانند با سرمایه آنها زندگیشان را بچرخانند .


یزدفردا در پایان آمادگی خود را برای انتشار پاسخ مسئولین و همچنین درد دل تولید کنندگان ایران زمین را اعلام می دارد تا حداقل وظیفه خود در راستای حمایت از تولید داخلی را انجام دهیم

یا علی