زمان : 30 Azar 1391 - 23:56
شناسه : 61775
بازدید : 4741
حداد عادل: آزادی مهدی هاشمی یک روال قانونی است درلابلای اخبار حداد عادل: آزادی مهدی هاشمی یک روال قانونی است نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در جمع دانشجویان دانشگاه‌های شیراز، ضمن تشریح وضعیت کنونی ایران و جهان اسلام، به سئوالات دانشجویان در خصوص حضورش در انتخابات مجلس، آزادی مهدی هاشمی، تفکیک جنسیتی دانشجویان و اختلافات مجلس و دولت پاسخ داد

حداد عادل: آزادی مهدی هاشمی یک روال قانونی است

 نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در جمع دانشجویان دانشگاه‌های شیراز، ضمن تشریح وضعیت کنونی ایران و جهان اسلام، به سئوالات دانشجویان در خصوص حضورش در انتخابات مجلس، آزادی مهدی هاشمی، تفکیک جنسیتی دانشجویان و اختلافات مجلس و دولت پاسخ داد.

غلامعلی حدادعادل شب گذشته در تالار شهید مطهری دانشکده پزشکی شیراز، ‌ در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان، گفت: آنچه غرب از آن واهمه دارد، جهانی شدن اسلام و حاکمیت اسلامی است نه تشکیل حکومت‌های دینی.

 

وی با تصریح اینکه اسراییل یک حکومت جعلی است، گفت: صهیونیست‌ها، اگرچه یک حزب هستند، اما این حکومت را براساس اعتقادات دینی و به‌نام دین یهود دشکیل داده‌اند.

 

ایلنا نوشت: حدادعادل با تصریح اینکه حکومت دینی هیچ‌گاه برخلاف دموکراسی عمل نکرده و نمی‌کند، گفت: نگرانی غربی‌ها از حکومت دینی به دلیل پشتیبانی توده مردم از دین و اعتقادات دینی است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اسرائیلی‌ها به اسم ارض موعود سرزمین فلسطین را اشغال کرده و با انگیزه‌های دینی، یهودیان را از نقاط مختلف به این سرزمین آوردند و در عمل کشوری را به نام یک کشور یهودی تشکیل دادند، اما ‌آمریکایی‌ها که آنقدر نگران سکولاریسم هستند چرا در مورد اسرائیل و حکومت دینی یهود نگران نیستند؟ آن‌ها نگران هستند که کشوری اسلامی و حاکمیت اسلام نباشد.

 

وی همچنین مخالفت و موافقت آمریکا و غرب با جریان‌های مختلف داخلی در ایران را منوط با خط مشی آن جریان و اینکه تا چه حدود در مسیر اهداف سکولاریستی آنان قرار دارد است، گفت: علت مخالفت امریکا و غرب با ایران و تلاش برای تحریم و تهدید آن با هدف نا‌موفق و نا‌کارآمد جلوه دادن حکومت دینی است، آنان می‌خواهند هیچ توده دیگری در جهان ایران اسلامی را الگو قرار ندهد.

 

حداد عادل در پاسخ به این سئوال که آیا آزادی مهدی هاشمی خیانت به نظام نیست؟ گفت: اینکه قاضی یک متهم را با قید وثیقه آزاد کند یک روال قانونی است، قاضی تشخیص داده که آزادی مهدی هاشمی با گرفتن ده میلیارد تومان وثیقه به روند رسیدگی به پرونده لطمه‌ای نمی‌زند.

 

او اضافه کرد: باید منتظر محاکمه نشست، آزاد کردن یک متهم به معنی پایان محاکمه و یا محکوم شدن و نشدن متهم نیست، ممکن است در آینده آقای مهدی هاشمی به دادگاه فراخوانده و محاکمه و زندانی شود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته این در عالم سیاست و برای مخالفان مهدی هاشمی هم تعجب‌آور و هم انتقاد برانگیز بود، اما روند قانونی بوده و تعجب‌آور بودنش را نمی‌شود خیانت به کشور نامید.

 

وی یکی از دلایل اعمال تحریم‌ها را جدا کردن مردم از مسئولین و پاره کردن پیوند ملت ایران با نظام و رهبری توصیف و تصریح کرد: راهکار مقابله با همه این فشار‌ها و تهدید‌ها، پایداری بر سر حکومت دینی است، مردم در صحنه هستند و می‌مانند و همانگونه که تاکنون چنین بوده، با نوآوری و ابتکار و خلاقیت، فشار‌ها را خنثی کرده و می‌کنند.

 

حداد عادل در پاسخ به دانشجویانی که از وی در خصوص حضورش در انتخابات ریاست‌جمهوری دوره یازدهم به‌عنوان کاندیدا سئوال کرده بودند، نیز گفت: هنوز تصمیم نگرفته‌ام، خیلی‌ها فکر می‌کنند این سفر‌ها و صحبت‌ها انتخاباتی است، اما اینگونه نیست.

 

وی افزود: همانطور که رهبری فرموده‌اند، فعالیت زود رس به مصلحت نیست، بنده هم در حال بررسی هستم تا ببینم وظبفه‌ام چیست.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که دیگر کاندیداهای اصولگرایان چه کسانی هستند، گفت: شما دانشجویان بیشتر و بهتر از من می‌دانید، نام افراد زیادی مطرح شده از جمله بنده، آقای قالیباف و آقای ولایتی اسم برده می‌شود و من هم گفته‌ام که ما با هم در ارتباط هستیم و گفت‌و‌گو داریم.

 

حداد عادل در پاسخ به سئوال دیگری، مذاکره با آمریکا را بدون توجه به پیش‌شرط قطع تحریم‌ها، صحیح ندانست و گفت: تصور می‌کنم آمریکایی‌ها با این هدف می‌خواهند ما را سر میز گفت‌و‌گو بنشانند وبگویند کاری که ۳۴ سال عملی نشد ما با اعمال فشار اقتصادی و تحریم عملی کردیم.

 

این نماینده مجلس تصریح کرد: در این شرایط حتی ممکن است آمریکا ابتدا روی خوش نشان دهد اما بلافاصله با آغاز گفت‌و‌گو، بخواهد برگ برنده‌ای رو کند، اما حرف ما روشن است و واضح، ما می‌گوییم شما ایران را به‌ بهانه فعالیت هسته‌ای و اینکه می‌خواهد سلاح هسته‌ای تولید کند تحریم کرده‌اید، حالا هم باید یک قدم مثبت بردارید تا ما هم قدمی برداریم، ‌ شما تحریم‌ها را بردارید تا در مورد مذاکره صحبت کنیم.

 

وی در رابطه با این سئوال که آیا مواضع سیاسی مرسی، رابطه تنگاتنگ وی با صهیونیست‌ها را نشان نمی‌دهد، گفت: نباید عجولانه قضاوت کرد، با وجود انکه عقاید اقای مرسی و مواضع سیاسی او بعضا با مواضع ما هم خوانی ندارد، مانند بحث سوریه، اما جهات مثبتی نیز در این مواضع وجود دارد، اینکه او منتخب اسلام‌گرایان است و اینکه او جانشین حسنی‌مبارکی شده که به واسطه دوستی با اسرائیل توسط مصری‌ها کنار گذاشته شد.