زمان : 25 Azar 1391 - 16:46
شناسه : 61487
بازدید : 1653
مصرف آبمیوه مصنوعی پوسیدگی دندان را افزایش می‌هد مصرف آبمیوه مصنوعی پوسیدگی دندان را افزایش می‌هد کار‌شناس صنایع غذایی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر جایگزین نمودن آْب میوه طبیعی به جای مصرف نوشابه‌های گاز دار و آب میوه‌های صنعتی گفت: آب میوه‌های صنعتی با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را در افراد افزایش می‌دهد.

کار‌شناس صنایع غذایی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر جایگزین نمودن آْب میوه طبیعی به جای مصرف نوشابه‌های گاز دار و آب میوه‌های صنعتی گفت: آب میوه‌های صنعتی با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را در افراد افزایش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ه علوم پزشکی یزد، علی اکبر کمالی اردکانی  افزود: آب میوه طبیعی به عنوان ماده و غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند جایگزین مناسبی برای سایر مایعات همچون نوشابه‌های گازدار باشد.

وی با بیان اینکه نوشیدن یک لیوان آب میوه طبیعی معادل دو واحد میوه است افزود: آب میوه مصنوعی هرگز نمی‌تواند خواص آب میوه طبیعی را داشته باشد، چرا که حاوی مواد افزودنی و نگه دارنده هاست؛ همچنین با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را نیز در افراد افزایش می‌دهد.

کمالی با اشاره به اینکه شیر از نوشیدنی‌های مفید و مناسب برای رفع تشنگی است، خاطرنشان کرد: این نوشیدنی با تأمین نیاز روزانه بدن به کلسیم درکاهش بروز پوکی استخوان در افراد به ویژه سالمندان بسیار موثر است، به طوری که سه لیوان شیر نیاز روزانه افراد بالغ را به کلسیم تأمین می‌کند.