زمان : 13 Azar 1391 - 10:56
شناسه : 60984
بازدید : 2079
بازرس انجمن: عدم همكاري مسئولان بهزيستي يزد در ر اهپيمايي سكوت ،باعث رنجش خاطر شديد جامعه معلولان استان يزد شده است بازرس انجمن: عدم همكاري مسئولان بهزيستي يزد در ر اهپيمايي سكوت ،باعث رنجش خاطر شديد جامعه معلولان استان يزد شده است حسيني بازرس جامعه معلولان استان يزد گفت:در سال جاري با توجه به ماه محرم درخواست راهپيمايي سكوت از سه راه تعاون تا بهزيستي استان را داشتيم كه با موافقت فرمانداري و معاونت سياسي استاندار همراه شد اما متاسفانه مدير كل بهزيستي استان مخالفت نمود كه باعث رنجش و ناراحتي شديد جامعه معلولان استان يزد شده است.

اعظم السادات ميرجليلي -- خبرنگار يزد فردا: === رئیس هیات مدیره جامعه معلولان استان یزد گفت :افزون بر يك هزار نفر عضو جامعه معلولان استان يزد هستند و تا كنون در اين مركز 15 مورد ازدواج بين معلولان موفق صورت گرفته است.

محمد حسين رادمنش در جمع اصحاب رسانه استان يزد ،افزود: افزون بر 18 هزارو 386 نفر معلول در استان يزد وجود دارد كه 8 هزارو 410 نفر در شهر يزد ساكن هستند.

 وي ادامه داد: افرادي به جامعه معلولان استان يزد مراجعه مي كنند كه از كم بضاعت ترين اقشار جامعه هستند و متاسفانه به علت امكانات محدود كمك زيادي از دست ما بر نمي آيد.

  رئیس هیات مدیره جامعه معلولان استان یزد گفت : ورودی اکثر ادارات استان رمپ هایی ساخته شده که برای رفت وآمد معلولین استاندارد نیست.

  رادمنش افزود:مبلمان شهری و فضای فیزیک شهریزد برای معلولین مناسب نیست و با وجود اینکه معلولین هم مانند شهروندان دیگر مالیات و عوارض پرداخت می کنند نمی توانند از امکانات شهری استفاده کنند .

وي ادامه داد: به عنوان مثال اگر معلولان بخواهند از پارک استفاده کنند به علت اینکه ورودی پارکها با زنجیر بسته شده قادر به استفاده نیستند، همچنین هیچ کدام ازاتوبوسهای سازمان اتوبوسرانی برای  معلولین قابل استفاده نیست و  اکثر بانکها و عابر بانک های سطح شهر غیر قابل استفاده برای معلولین می باشد.

رئیس هیات مدیره جامعه معلولین استان یزد گفت: ورودی اکثر ادارات استان رمپ هایی ساخته شده که برای رفت و آمد معلولین استاندارد نیست و همچنین اکثر مسوولین ادارات در طبقات بالای ساختمان مستقر هستند که اگر آسانسور نداشته باشند برای معلولین غیر قابل دسترسی هستند.

رادمنش اظهار داشت : معلولین با مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فیزیکی زیادی مواجه هستند که مانع از رفت و آمد آنها در شهر شده و همچنین نداشتن شغل مناسب یکی از مشکلات این قشر جامعه است به طوری که بسیاری از معلولین به شغل های کاذب روی آوردند که در شان آنان نیست.

بازرس جامعه معلولان استان يزد نيز در اين نشست گفت: معلولیت را می توان از راههاي مختلف از جمله واکسیناسیون، مشاوره ‍‍ژ‍نتیک، مراقبت های ارتوپدی وغیره درمان نمود .

سيد مهدي حسيني افزود: در ایران قانون 16 ماده ای حمایت از حقوق معلولین در مجلس به تصویب رسید و این در حالی است که تاکنون بجز یک یا دو مورد از آن هیچ یک ازموارد این قانون به اجرا در نیامده چراکه ادارات بودجه اجرای آنها را ندارند در حاليكه طبق قانون ادارات مکلف به اجرای این قانون شدند.

وی ادامه داد: سه درصد از سهیمه استخدام دستگاههای اجرایی به معلولین اختصاص داشت که هم اکنون به 5 درصد افزایش یافته و 60 درصد از پست ها اعم از تلفن چی، ماشین نویسی و ... در دستگاهها باید به معلولین داده شود ،این در حالی است که سازمان بهزیستی نيز در استخدام نیروهای خود به استخدام چند نفر نابینا اکتفا کرده است.

حسيني افزود: آموزش و پرورش نيزعلی رغم اینکه بسیاری از معلولین رتبه های خوبی در کنکور و مراحل تحصیلی کسب کردند، با این دلیل که معلول باید گواهی سلامت داشته باشد و معلم نمی تواند معلول باشد، از استخدام این افراد امتناع کرده در حالی که معلمان معلولی داشتیم که به عنوان معلم نمونه معرفی شده اند. 

حسيني افزود: با پيگيري انجام شده از طريق فرمانداري يزد طي نمابري در ساعت 9 و نيم صبح روز يكشنبه موافقت خود را براي راهپيمايي از ساعت 8 تا 10 همان روز در محل پارك بزرگ شهراعلام نمودند كه عملا امكان برگزاري ان وجود نداشت و اين باعث گلايه ما است.

بازرس جامعه معلولان استان يزد در پايان گفت: مراكز خدمات وسايل توانبخشي با توجه به اصل 44 به مراكز خصوصي واگذار شد و علي رغم انكه يزد در اين زمينه يكي از بهترين استانهاي كشور بود متاسفانه با واگذاري به بخش خصوصي برخي از آنها تعطيل شد واكنون براي ساخت كفش طبي آهني نزديك به 3 ميليون تومان بايد پرداخت شود كه فقط 400 هزار تومان آن از طرف بهزيستي با پيگيري مداوم پرداخت مي شود و اين باعث مشكلات زيادي براي معلولان استان شده چرا كه در واگذاريها نيز هيچگونه قانوني رعايت نشده و به هر كس كه خودشان مي خواستند اين مراكز را واگذار نموده اند.