زمان : 12 Azar 1391 - 17:44
شناسه : 60966
بازدید : 272764
نامه سرگشاده دکتر پاپلی يزدي به دکتر احمدی نژاد :چند سوال و پیشنهاد استعفای حضرتعالی از پست ریاست جمهوری(55 نظر) نامه سرگشاده دکتر پاپلی يزدي به دکتر احمدی نژاد را حتما بخوانید نامه سرگشاده دکتر پاپلی يزدي به دکتر احمدی نژاد :چند سوال و پیشنهاد استعفای حضرتعالی از پست ریاست جمهوری(55 نظر) من حاضرم هر مخارجی را که تحریم ها به گردن ما می گذارد، بپذیرم . حاضرم جانم را در راه منافع ملی کشورم فدا کنم، ولی چرا من باید قدرت خریدم را بخاطر سوء‌مدیریت حضرتعالی از دست بدهم.-----------. آخر وقتی کاه کیلویی 600 تومان و جو کیلویی 900-800 تومان و شلغم و چغندر حدود 500 تومان است کدام زبان بسته­ای می تواند شکمی از عزا در آورد . خدا شاهد است استعفای شما از پست ریاست جمهوری به نفع خود شما هم هست.

یزدفردا :اخیرا دکتر محمد حسین پاپلی یزدی اقدام به نوشتن نامه ای سرگشاده خطاب به دکتر محمود احمدی نژاد رییس جهور کرده که موضوع آن چند سوال و پیشنهاد استعفای احمدی نژاد  از پست ریاست جمهوری است .

برای آن دسته از دوستانی که شاید اطلاعات کمی از بیوگرافی دکتر پاپلی یزدی دارند بد نیست که مروری کوتاه بربیوگرافی این استاد هم استانی یزدفردا داشته باشیم :

محمدحسین پاپلی یزدی (زاده ۱۳۲۷، یزد -)، جغرافیدان، محقق و نویسنده برجسته ایرانی است.

وی بنیانگذار، مدیر مسئول و صاحب امتیاز فصلنامه تحقیقات جغرافیایی و اولین ایرانی دارنده جایزه انجمن جغرافیای فرانسه است. وی سابقه تدریس در دانشگاه سوربن پاریس، فردوسی مشهد و تربیت مدرس تهران را دارد. برخی آثار وی به عنوان منابع مهم در آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری رشته جغرافیا معرفی می‌شود.[۱]

دکتر پاپلی یزدی مهرماه تا اسفند ۱۳۶۸ بنا به دعوت (C.N.R.S) مرکز تحقیقات ملی فرانسه برای همکاری در پروژه اطلس ایران به فرانسه دعوت شد.[۲]

وی در سال ۱۹۹۶ بعنوان عضو اصلی کمیسیون جغرافیای فرهنگی انجمن جغرافیدانان جهان انتخاب شد. این کمیسیون مجموعا ۱۰ نفر عضو دارد و سهم آسیا ۳ نفر است. پاپلی یزدی یکی از این ۱۰ نفر در دنیا و یکی از ۳ نفردر آسیا است.[۳]

او از مدافعان تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی است و پیشنهاد راه‌آهن سراسری بین کشورهای مسلمان را داده‌است.[۴]

دکتر محمدحسین پاپلی یزدی هم اکنون موسس، مدیر مسوول و صاحب امتیاز فصلنامه تحقیقات جغرافیایی است. فصلنامه علمی پژوهشی تحقیقات جغرافیایی که توسط دکتر محمدحسین پاپلی یزدی بنیان نهاده شده، عملاً تنها مجله علمی- پژوهشی بخش خصوصی در ایران است که با هدف ارتقای سطح کیفی علم جغرافیا در ایران فعالیت می‌کند.[۵

سوابق علمی:
    از ۱۳۵۰ کارشناس گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد.
    از سال۱۳۶۲ بعنوان استادیار در دانشگاه فردوسی مشهد.
    از سال ۱۳۷۰ بعنوان دانشیار در دانشگاه فردوسی مشهد.
    از سال ۱۳۷۸ استاد دانشگاه فردوسی مشهد.
    مهر ماه تا اسفند ۱۳۶۸ بنا به دعوت (C.N.R.S) مرکز تحقیقات ملی فرانسه برای سرپرستی پروژه اطلس به فرانسه دعوت شد.
    در سال ۱۹۸۱ انتخاب عنوان عضو مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه (C.N.R.S)
    تدریس در دانشگاه سوربن پاریس در سال ۱۹۹۰ بعنوان استاد مدعو.
    در سال ۱۹۹۶ انتخاب بعنوان عضو اصلی کمیسیون جغرافیای فرهنگی انجمن جغرافیدانان دنیا. این کمیسیون کلا" ۱۰ نفر عضو دارد و سهم آسیا ۳ نفر است. پاپلی یزدی یکی از این ۱۰ نفر در دنیا و یکی از ۳ نفردر آسیا است.
    مسافرت به ژاپن در سال ۱۹۹۰ بنا به دعوت دانشگاه‌ها می‌جی و اوساکا.
    سال ۱۳۶۵، بنیانگذار، مدیر مسوول و صاحب امتیاز فصلنامه تحقیقات جغرافیایی که تا بحال ۵۱ شماره آن چاپ شده‌است و وارد سیزدهمین سال خود شده‌است.
    نخستین بار پروفسور محمد حسین پاپلی یزدی در فصلنامه تحقیقات جغرافیایی شماره ۶۱ تابستان ۱۳۸۰ درخصوص تعریف جهان سوم گفته‌است: جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند خانه اش خراب می‌شود و هرکس بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.

سمت ها و عناوین :

    استاد دانشگاه فردوسی مشهد
    استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران
    مدرس دانشگاه سوربن پاریس
    فیای بنیاد پژوهشهای اسلامی استان قدس رضوی (۷۰- ۱۳۶۳)
    معاون بنیاد پژوهشهای اسلامی استان قدس رضوی (۶۳- ۶۵)
    دبیر اجرائی سمینار بین المللی جغرافیای جمهوری اسلامی (۱۳۶۲)
    عضو کمیته برنامه ریزی جغرافیا در ستاد انقلاب فرهنگی
    عضو هیات تحریریه مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی (تا سال ۱۳۶۷)
    عضو هیات تحریریه مجله رشد جغرافیا (تا سال ۱۳۶۷)
    عضو هیات تحریریه مجله Abstract- Iranica
    عضو هیات علمی مجلهCEMOTI CALLERS DETUDES SUR 1. A MEDITRANNEE ORIENNTALE ET LE MONDE TURCO IRANIEN.
    عضو کمیته ملی اقلیم ایران
    عضو هیات مدیره انجمن جغرافیدانان ایران
    رییس پژوهشکده امیر کبیر
    مدیر مسوول انتشارات پاپلی
    ریاست اتحادیه تعاونی‌های بزرگ آبران خراسان بزرگ
    مدیر مسوول و صاحب امتیاز فصلنامه علمی - پژوهشی تحقیقات جغرافیایی از سال ۱۳۶۵ تا کنون۱۳۸۹

برجستگی ها
کتاب کوچ نشینی در شمال Nomadisme dans le nord du khorassan LC که در سال ۱۹۹۱ به زبان فرانسه و توسط انجمن ایرانشناسی فرانسه در پاریس به چاپ رسید، [۶] برنده جایزه (J.MOROT) یکی از جوایز انجمن جغرافیائی فرانسه گردید. این اولین بار است که یک کتاب نوشته یک ایرانی جایزه انجمن جغرافیای فرانسه که از اواسط قرن ۱۹ اعطاء می‌گردد بدست می‌آورد. ترجمه این کتاب که توسط آقای اصغر کریمی انجام شده‌است برنده جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم اجتماعی در سال ۱۳۷۲ شده‌است.
برنده جایزه اول طرحهای دانشگاه در اولین جشنواره فردوسی، برگزار شده در دانشگاه فردوسی.
تقدیر از دکترحسین پاپلی یزدی به عنوان چهره ماندگار

نامه سرگشاده

جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد                                         

ریاست محترم جمهور، جمهوری اسلامی ایران

موضوع: چند سوال و پیشنهاد استعفای حضرتعالی از پست ریاست جمهوری

من رسما نماینده هیچکس نیستم . حتی نماینده زن و فرزندانم هم نیستم. شما رئیس جمهور کشور جمهوری اسلامی ایران هستید. شما قانونا حق دارید از طرف همه مردم حرف بزنید و من قانونا حق ندارم از قول مردم حرف بزنم . حالا من از حضرتعالی خواهشی دارم شما با همه حق و حقوقی که دارید بیاید به  چند سوال و به پیشنهاد من بی حق و حقوق توجه کنید. شاید مشکلات شما و مشکلات من حل شود. پس چند دقیقه به حرف من گوش بدهید .

با این مقدمه می خواهم چند سوال از شما بکنم. البته می­خواستم صدها سوال بکنم ولی خوب شما وقت خواندن و جواب دادن صدها سوال را ندارید . بعد هم می­خواهم دو تا پیشنهاد به شما بدهم. چون بنده عضو هیچ گروه و حزب ودسته ای نیستم و نمایندگی از هیچکس هم ندارم لذا مجبورم فعل مفرد و کلمه من  بکار ببرم لذا می بخشید .

سوالات:

1-     آیا دولت شما یک دولت کارشناسی است . یعنی آیا خود حضرتعالی و وزرا و استانداران شما مسائل را از دید کارشناسی بررسی می­کنید ؟ نظر من این است که شما غیر کارشناسی ترین دولت در طول جمهوری اسلامی ایران هستید. ویژگی اساسی دولت شما و خود شما این است که به نظرات کارشناسی هیچ اعتنایی ندارید . فی البداهه تصمیماتی می گیرید و حرف هایی می زنید که مورد تایید بدنه کارشناسی کشور نیست . عمده­ترین مشکلاتی که دولت شما برای من ایجاد کرده همین مسئله است . اگر پاسخی برای این کار دارید لطفا بفرمایند که این بنده ناچیز قانع شوم.

2-    آقای رئیس جمهور ، وزرا، معاونین و استانداران شما چقدر حق تصمیم گیری دارند. آیا به آن ها اجازه تصمیم گیری های خرد و کلان در حوزه وظایفشان را می دهید یا همه تصمیمات را خود شما یک نفره می گیرید. البته آقای یحیی زاده نماینده مجلس هم به صراحت فرموده اند که در دولت، رئیس جمهور شخصا تصمیم می گیرند نه وزرا. من هم فکر می­کنم در اکثر موارد شما وزرا و معاونین آنها را مصلوب الاختیار کرده اید . اگر غیر از این است بفرمایند . آخر تصمیمات شخص شماست که زندگی مرا دچار دردسر کرده است.

3-    شما چرا سازمان برنامه و بودجه را منحل کردید؟ آيا آن سازمان را منحل نکردید که هر طوری می­خواهید پول های مملکت را خرج کنید ؟‌ اگر آن روز که شما  آن سازمان را منحل می­کردید مجلس و ملت جلوی شما ایستاده بودند ، حالا وضع اقتصادی و اجتماعی من همین بود؟ قسم به هر که می خواهید بخورم وضع من و حتی شما بهتر بود.

4-    آقای رئیس جمهور شما به مسافرت های استانی زیادی رفته اید .اولا در این مسافرت ها دهها و گاه صدها هزار نفر به استقبال شما  آمده یا آورده شده اند . آیا این مسافرت ها برای انجام کار است و یا برای تبلیغات ؟ شما در بسیاری از این مسافرت ها در کمتر از سه ساعت دهها طرح با دهها میلیارد تومان اعتبار تصویب کرده اید . گاه مدت زمانی که برای ارائه یک طرح و تصویب آن در استان­ها گذاشته شده است کمتر از 3 دقیقه است. آیا تصویب طرح به این صورت در کجای دنیا سابقه دارد . آیا با این کار نخواسته اید بدنه کارشناسی دولت و نظرات مشاوران کشور را به سخره بگیرید. تصویب این طرح های غیر کارشناسی چه اثراتی روی زندگی بنده داشته است و چه مقدار تورم در زندگی من ایجاد کرده است. این طرح های شما زندگی مرا به فقر کشانده است.حالا که دولت حضرتعالی رو به اتمام است ، چند طرح نیمه کاره با چه مبلغ اعتبار مورد نیاز برای دولت آینده جا می گذارید که البته تاوان آن را باید بنده هم بپردازم.

5-    وقتی می خواستید طرح حذف یارانه ها را مطرح کنید ، بسیاری از اساتید اقتصاد کشور طرح شما را تورم زا خواندند، حضرتعالی با این افراد برخورد مناسب نداشتید . آیا در اجرای طرح خود  از نظرات کارشناسی استفاده کردید؟ شما با چه کسانی مشورت کردید که زندگی من را این طور خراب کردند.

6-    آیا آماری که دولت شما ارائه می دهد صحیح است ؟ ‌اگر صحیح است چرا آمار دولت شما با زندگی من تطبیق نمی­کند. وقتی شما اعلام می کنید تورم 15٪ یا 21٪ است چرا با زندگی روزمره من  تطبیق نمی­کند . آیا آمار دولت شما مورد تایید مراجع مستقل غیر دولتی هم هست؟ اگر هست دستور بفرمایند آن مراجع که آمارهای شما را تایید می کنند این مساله را کتبا اعلام کنند . چرا وقتی در زندگی روزمره من تورم بیش از صد در صد است شما اصرار دارید که تورم حدود 20٪ است. آخر منی که باید دست توی جیبم بکنم و جنس بخرم بهتر مساله تورم و درصد تورم را درک می کنم یا شما که 20 سال است دست توی جیب مبارک نکرده­اید و همه چیز آماده در اختیار شما بوده است؟ شما در 20 سال گذشته آیا پول آب و برق، گاز ،‌کرایه تاکسی، بلیط اتوبوس، نان،‌روغن، عدس و لوبیا، آبگوشت داده اید؟ شما در 15 سال گذشته کرایه منزل داده اید ؟

7-    آقای رئیس جمهور من استاد دانشگاه از شما سوال می کنم این بلبشو اقتصادی و حتی فرهنگی و اجتماعی که دولت شما در کشور درست کرده است چند درصد آن مربوط به تحریم های آمریکا  و اروپا است و چند درصد آن مربوط به سوء مدیریت حضرتعالی و سوء استفاده و حرف های حاشیه ای اطرافیان شما است . من استاد دانشگاه می­گویم تحریم ها 10٪ اثر داشته است و رفتارهای غیر کارشناسی شما و دولت شما 90٪.  من حاضرم هر مخارجی را که تحریم ها به گردن ما می گذارد، بپذیرم . حاضرم جانم را در راه منافع ملی کشورم فدا کنم، ولی چرا من باید قدرت خریدم را بخاطر سوء‌مدیریت حضرتعالی از دست بدهم.

8-    یک سوال دیگر اینکه شما کاری کردید که در ظرف 20 روز دلار از 1500 تومان تقریبا 3000 تومان شد. هیچ اقدام مهمی برای این سقوط ارزشی پول ملی نکردید. حالا من می پرسم. اگر دولت با همه تحریم ها 000/ 000/ 000/ 50 دلار درآمد داشته باشد . پنجاه میلیارد هزار و یکهزار و پانصد تومان که می شود 000/000/000/ 75000 تومان، این پول به کجا می رود؟ آیا وارد خزانه دولت می­شود یا نمی شود. این پول خرج چی می شود. شاید هم من اشتباه می کنم وهمچون پولی وجود نداشته باشد. بالاخره از این پول چند ریال سهم من می شود؟

9-    آقای رئیس جمهور شما دائم دم از عدالت می زنید ، آیا این عدالت است که درآمد من و میلیون ها مثل من یک دهم شود تا فقط عده معدودی درآمدشان سر به فلک بزند. شما عدالت اجتماعی را فقط برای کمتر از 1٪ درصد مملکت پیاده کرده اید آن هم عده ای که از این بلبشویی اقتصادی سود می برند.آن­ها حتی اگر از نظر سیاسی با شما مخالف هستند از نظر اقتصادی پشتیبانی شما و شریک شما هستند.

آقای دکتر محمود احمدی نژاد آیا این عدالت اجتماعی است که یکی برای جشن ازدواج بچه اش 2 میلیارد تومان خرج می­کند و من برای تامین مخارج زندگی ام با مشکل روبرو هستم

10-                       آقای رئیس جمهوری عده ای رفته اند آمریکا ، تبعه آن جا شده اند ولی در حاشیه شهرهای ایران زمین خواری،‌زمین بازی می کنند. آن­ها سالی حداقل 15-10 میلیارد دلار پول مملکت را با معاملات زمین بر می دارند و از این مملکت می برند. نه کارخانه ای دارند نه کارگاهی ، نه کشاورزی نه دامداری نه هیچ کار تولیدی دیگر. پدربزرگشان صاحب ملکی بوده است.  شهر بزرگ شده و ملک آنها در حاشیه شهر واقع شده است ، یا خودشان 50 هکتار ، صد هکتار زمین خریدند و آنجا انداختند،‌حالا زمین­ها را می فروشند دلار می کنند و به خارج می­برند . شما چه فکری برای جلوگیری از خروج ارز توسط این آدم های ایرانی الاصل تبعه آمریکا کرده­اید؟‌آیا همین افراد نیستند که گاهی در آمریکا با شما جلسه دارند . چرا باید یکی نتواند مخارج دختر دانشجویش را در یک دانشگاه معتبر داخلی بپردازد و یکی سالی چندین ده میلیون دلار پول فروش زمین بایر را از کشور خارج می­کند؟ یعنی خاک این کشور را بفروشند و پولش را در نیویورک و سانفرانسیسکو خرج کنند. ‌ عدالت اجتماعی شما کجاست؟ تشکیلات قاچاق ارز و کالا چکار می­کنند؟ چرا من باید جریمه زمین خواری این آمریکایی ها را بپردازم.

11-                       آقای  رئیس جمهور این مملکت به چند تا بانک نیاز دارد. این بانک ها پدر بنده را درآورده اند . من از طرف هیچکس حرف نمی زنم. من در تمام عمرم یک بار 700 هزار تومان و یک بار 5 میلیون تومان وام گرفتم الان هم به هیچ بانک و یا صندوق قرض الحسنه­ای بدهکار نیستم.  ولی بانک ها غیر مستقیم پدر بنده را در آورده اند. این سیستم بانکداری که در دولت شما حاکم شد چه فرقی با سیستم بانکداری کشورهای سرمایه داری دارد. البته فرق دارد،‌آنجا سود پول زیر 3٪ است و اینجا بالای 17 و گاه تا 30٪. وقتی بانکی درصد متری خانه من سر بر افراشته غیر مستقیم من باید خسارت بپردازم.چرا؟

12-                       آقای رئیس جمهور این مدیریت حضرتعالی با کشور چین چگونه است . چین بخش مهمی از کارگاهها و شرکت های تولیدی مملکت را تعطیل کرده است . من وقتی می روم بازار کفش بخرم کفش چینی است ، می روم دستمال آشپزخانه بخرم چینی است ، می روم سفره بخرم چینی است. می روم تسبیح بخرم چینی است ، می روم چادر نماز بخرم چینی است . این چین می خواهد چه بلایی سر صنعت و ‌اقتصاد من بیاورد. چرا من نمی توانم جنس ایرانی پیدا کنم . رابطه اقتصادی دولت شما با چین پدر بنده را درآورده است.

13-                       آقای رئیس جمهور درباره مدارک تقلبی یکی از همکاران مرحومتان حرف هایی زدید که آن حرف ها شد وسیله سوء استفاده عده ای . در مملکتی که اگر کسی ماست تقلبی بفروشد او را بازداشت می کنند، چطور در مغازه های تایپ و تکثیر اطراف دانشگاه تهران ، تبریز، اصفهان،‌مشهد و... به صراحت نوشته اند پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکترای آماده موجود است. آخر این تشکیلات حضرتعالی کجاست. این وزیر علوم شما مگر خوابست که در چند صد متری وزارتخانه اش تز دکترای آماده می­فروشند.چرا من باید پدر شاگردانم را در آورم تا پایان نامه کارشناسی ارشدشان را بگذارندو عده ای باید پول بدهند یک پایان نامه آماده بخرند . شخص حضرتعالی بطور غیر مستقیم از این امر دفاع کردید. آیا مدارک تقلبی منشاء بسیاری از خلاف های دیگر نیست. دنیا زیر و رو شود من شما را مسئول اشاعه مدارک تقلبی در این کشور می­دانم.

14-                       آقای رئیس جمهور بدترین میراث حضرتعالی برای این مملکت و برای من، ‌این سیستم اداری است که شما جا می گذارید. این سیستم اداری موجود نه در شان جمهوری اسلامی ایران است ، ‌نه در شان ملت ایران ،‌ نه در شان بنده حقیر است. این مورد را من از طرف همه حرف زدم. آقای رئیس جمهوری سیستم اداری مملکت فاجعه است . یک سیستم مریض ،‌ فلج، ‌مردم آزار،‌اذیت کن، بیچاره کننده که دارد سکته می کند شما به بنده تحمیل کرده اید. قانون برنامه سوم ،‌چهارم و پنجم و اصل 44 قانون اساسی و اصول دیگر قانون اساسی به حضرتعالی اجازه اصلاح این سیستم را داده بود.شما واقعا به جای اصلاح این سیستم، آن را خرابتر و ناکارآمدتر کردید. از این سیستم اداری بی فایده تر چیزی در مملکت نیست. در تمام دوره ریاست جمهوری حضرتعالی حتی یک نامه نبوده است که من بنویسم و خود بخود پاسخی داشته باشد. وضع بیمه ها اسفناک است. وضع صندوق بازنشستگی بسیار نگران کننده است. آقا شما را به حضرت عباس به رئیس جمهور بعدی بگویید در طول دوره ریاست جمهوریش هیچ کار نکند این سیستم اداری را اصلاح کنند، کل مملکت اصلاح می شود. خراب بود شما آن را ویران کردید .سیستم اداری مملکت بر اثر سوء مدیریت حضرتعالی یک ویرانه است .

15-                       حالا آقای رئیس جمهور در بحث اقتصاد و عدالت اجتماعی سیستم اداری بیرون برویم . من استاد جغرافیا هستم وقتی به مسافرت می روم به پدیده های طبیعی توجه دارم. چرا در زمان شما این همه جنگل و مرتع تخریب شده است . چرا در دروه شما اینقدر سیل زیاد شده است. چرا در دوره شما اینقدر سفره های آب زیر زمینی افت کرده است . چرا سود جویان و زمین خواران هزاران هکتار از زمین های بستر رودخانه ها را تصاحب کرده اند، چرا دریاچه ارومیه ، دارد خشک می شود . چرا تالاب انزلی به یک منبع فاضلاب تبدیل شده ، چرا دریاچه بختگان ، دریاچه هامون و چی و چی خشک شده است. برای ریزگردها که سینه بنده را خراب می­کند چه کاری کردید؟ آخر این جنگل ها ، مراتع ،‌آب ها ، دریاچه ها ، حیوانات همه نعمت خدا هستند. شما هم که مسلمان و مومن درجه یک هستید ، چطور در زمانی که این همه نعمت خدا دارد داغون می­شود یک مرتبه شما می فرمایید به هر ایرانی 1000 متر مربع زمین می دهید ،‌چطوری یک مرتبه می فرمایند 2 میلیون هکتار زمین جدید زیر کشت می برید . این حرف ها غیر کارشناسی شما روح مرا می آزارد و نمی گذارد شبها بخواب بروم . شما را بخدا بیایید با هم یک گپی بزنیم شاید من قانع شوم و شبها راحت بخوابم.

16-                       آقای رئیس جمهور از وقتی شما رئیس جمهور شده­اید ، بی خود و بی جهت دعوا و مرافعه بین زن­ها و شوهرها و بازاری­ها ومردم ، راننده تاکسی­ها و مسافران و ...  زیاد شده است . به استناد آمار دادگستری جرم و جنایت ، چک برگشتی ، حقه بازی و اختلاس ،  فساد اخلاقی زیاد شده است.این مسائل نمی گذارد من شب­ها بخوابم . شما اگر دو ساعت به درد و دلهای من گوش دهید شاید من معالجه شوم و شبها بهتر بخوابم . البته شما بهتر از من مسائل را می دانید . هزاران نفر هستند که به درد دل های شما گوش ­دهند. بخصوص آنها که از سیاست های شما از نظر مالی فربه شده اند درد دل حضرتعالی را گوش می دهند. من که کسی را ندارم تا درد دلم را گوش دهد ، خدا خیرتان بدهد در یک جلسه دو ساعته تلویزیونی به درد دلهای هم گوش دهیم و شما مرا گفتار درمانی کنید. آقای رئیس جمهور صد تا سوال ریز و درشت دارم ولی شما وقت ندارید.

من انصاف می دهم و امضا هم می کنم در دولت شما خیلی کار شده است ، ولی اگر شما بنظرات کارشناسی احترام می گذاشتید و دولت شما یک دولت کارشناسی بود و اگر خود شما این همه حرف های حاشیه ای در سطح ملی و بین المللی نمی زدید و اگر این همه قول انجام کارهای غیر کارشناسی نمی دادید. اگر به مجلس پاسخگو بودید،‌ اگر به خبرنگاران و رسانه­ها پاسخ های کارشناسی و مستدل می داید ،‌اگر به وزرایتان احترام می­گذاشتید و وقتی مسافرت رسمی بودند آن­ها را عزل نمی کردید ، اگر مردم را جدی می گرفتید،‌ با این پول عظیمی که در دولت شما پیدا شد با این گنج بادآورده که از گرانی نفت رسید دولت شما باید صد بار بیش از این کار می­کرد. خلاصه آنکه آقای دکتر محمود احمدی نژاد شما زندگی و آرامش و آسودگی مرا خراب کرده اید . حالا دو پیشنهاد دارم :

1- یک برنامه دو ساعته تلویزیونی بگذارید تا ما دو نفر به عنوان دو عضو هیات علمی دانشگاه با هم درد و دل کنیم، مردم هم بفهمنند. شاید من گفتار درمانی شوم.

2-نظر قطعی من این است که هر ساعتی که شما زودتر استعفا بدهید و انتخابات آزاد ریاست جمهوری در این مملکت راه بیفتد  من یکی راحت تر شوم. ادامه ریاست جمهوری توسط شما حتی یک ساعت بیشتر باعث خرابی بیشتر زندگی من یکی می­شود ، خود دانید .البته من قرار شد از طرف آدم های دیگر صحبت نکنم. ولی از طرف غیر آدم ها می توانم صحبت کنم. ادامه ریاست جمهوری شما برای درختان جنگلی ، مراتع ،‌آب های زیر زمینی ، بستر رودخانه ها ،‌دریاچه ها ، حیات وحش حتی برخی حیوانات اهلی هم زیان آور است . آخر وقتی کاه کیلویی 600 تومان و جو کیلویی 900-800 تومان و شلغم و چغندر حدود 500 تومان است کدام زبان بسته­ای می تواند شکمی از عزا در آورد . خدا شاهد است استعفای شما  از پست ریاست جمهوری به نفع خود شما هم هست. درباره پیشنهاد اولم یا حالا شما جلسه تلویزیونی بگذارید و مرا قانع کنید یا من جلسه را سر پل صراط می­گذارم.والسلام

 

 

 پی نوشت ها ی مقدمه یزدفردا:


    ↑  نشریه الکترونیکی جغرافیای ایران
    ↑ Atlas d'Iran, Bernard Hourcade, en collaboration avec, H. Mazurek, Mohammad-Hosseyn Papoli-Yazdi et Mahmoud Taleghani
    ↑ محمد حسین پاپلی یزدی، مشاهیر ایران، پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ایران‌شناسی
    ↑ مصاحبه؛ جهان اسلام، فرصتهاوچالشها. دنیای اسلام و مسئله جهانی شدن، رادیو دری صدای جمهوری اسلامی ایران
    ↑ روزنامه قدس، شماره ۵۳۶۸، ۱۳/۶/۸۵، صفحه ۱۴ (فرهیختگان)
    ↑ کتاب کوچ نشینی در شمال خراسان، تالیف دکتر محمد حسین پاپلی یزدی، سایت آمازون

    دکتر محمدحسین پاپلی یزدی در دانشگاه تربیت مدرس
    خبرگزاری قرآنی؛ رشته جغرافیا در دانشگاه‌های ما با قرآن پیوند ندارد
    شناسنامه فصلنامه تحقیقات جغرافیایی
    روزنامه اطلاعات، درباره کتاب خاطرات شازده حمام، مگیران