زمان : 12 Azar 1391 - 14:30
شناسه : 60959
بازدید : 1920
دکتر نورا ریاست منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی :مصرانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی تقاضا داریم برای توسعه دانشگاه هایی که بدون امکانات تاسیس می شود ، فکری اساسی شود دکتر نورا ریاست منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی :مصرانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی تقاضا داریم برای توسعه دانشگاه هایی که بدون امکانات تاسیس می شود ، فکری اساسی شود

یزدفردا:و دومین جلسه شورای معاونین دانشجویی منطقه7 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر نورا ریاست دکتر آل طه دبیر ، دکتر جواهری ریاست واحد تفت ، دکتر المدرسی رئیس شورا ، همچنین دکتر آقاجانی مدیر کل دفتر خدمات اجتماعی و رفاهی و مهندس هاشمی مدیر کل نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامی و معاونین دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه7 کشور ، در واحد تفت برگزار شد.
سی و دومین جلسه شورای معاونین دانشجویی منطقه7 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر نورا ریاست دکتر آل طه دبیر ، دکتر جواهری ریاست واحد تفت ، دکتر المدرسی رئیس شورا ، همچنین دکتر آقاجانی مدیر کل دفتر خدمات اجتماعی و رفاهی و مهندس هاشمی مدیر کل نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامی و معاونین دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه7 کشور ، در واحد تفت برگزار شد.
در این جلسه دکتر جواهری رئیس واحد تفت ضمن خوش امد گویی ، گزارشی از دستاوردهای آموزشی ، پژوهشی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تفت در سال اخیر، از جمله راه اندازی بزرگترین آزمایشگاه زلزله در منطقه جنوب شرق کشور ،خرید بزرگترین تلسکوپ ایران و راه اندازی آن در آینده ای بسیار نزدیک ، برگزاری اولین همایش ملی تربیت بدنی در کشور ، کسب عنوان جوانترین مخترع جهان در سال 2012 توسط دانشجوی این دانشگاه و... را ارائه نمود.
همچنین در ادامه دکتر نورا رئیس منطقه 7 به اهمیت ماه محرم و قیام عاشورا اشاره کردو مطالعه عمیق در این قیام و نهضت حسینی را از وظایف همگان برشمرد.
دکتر نورا به پیشرفتهای دانشگاه آزاد اسلامی تفت از ابتدای تاسیس تا کنون اشاره و اتمام پروژه های عمرانی این دانشگاه در طول این هشت سال را افتخاری برای دانشگاه دانست و طولانی شدن پروژه ها را از مشکلات جدی کشور برشمرد.
رئیس منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی نگاه علمی و برنامه ای به مسائل و ثبات در سیاست گذاریها را از رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری دانست و غفلت از آنها را باعث آسیب رسیدن به کشور ارزیابی کرد و خواستار تجدید نگاه به این موارد شد.
وی ، با اشاره به کارهای بزرگی که در طول این سه دهه درانقلاب اسلامی ایران صورت گرفته است ، حفظ کارهای بزرگ در دنیای امروز را مشکل تر و بالاتر ازانجام آن برشمرد و گفت: به جرات می توان گفت دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
دکتر نورا با اشاره به اعلام یکی از مسئولان وزرات علوم و فناوری اطلاعات مبنی بر خالی بودن بیش از 400 هزار صندلی خالی دانشگاه ها در سال آینده ، این را یک فاجعه دانست که باعث هدر رفتن منابع مالی جمهوری اسلامی ایران می شود .
وی در ادامه از حرکت های لجام گسیخته در سال های اخیر در تاسیس موسسه هایی که تنها چند کارمند انگشت شمار داشته و بعد از دانشگاه آزاد اسلامی در شهری بنا شده و مشکل ساز شده اند نام برد و افزود: از شورای عالی انقلاب فرهنگی مصرانه تقاضا داریم برای توسعه دانشگاه هایی که بدون امکانات تاسیس می شود و امکانات دانشگاه های دیگر را می بلعد فکری اساسی کند.
دکتر نورا با اشاره به اینکه گفتار و رفتار رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی با رفتار عملیاتی وی یکی است ،بیان داشت :تاکید آقای دکتر دانشجو به توسعه دانشگاه آزاد اسلامی با مطالعه جامع و کامل در هر مکان و بخش می باشد و حرکت آن به سمت تحصیلات تکمیلی است .
دکتر نورا توجه به این مسائل را از برنامه های مدیریتی و شخص ریاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی دانست و مهمترین دغدغه های دکتر دانشجو را مسائل فرهنگی ، ارتقا کیفیت در تمامی بخش ها از جمله آموزشی ، عمرانی و کیفیت در خدمت رسانی ، تامین رفاه عمومی اعم از تطبیق حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان با دانشگاه های دولتی ، نظم در امور ، هماهنگی مناسب با محیط بیرونی دانشگاه و تفکر برنامه ای دانست .
وی در ادامه افزایش بهره وری در شرایط فعلی را مهم دانست و افزود:« تنها در صورت داشتن تفکر برنامه ای افزایش بهره وری ، امکانپذیر خواهد شد. باید مطالعه علمی و میدانی وجود داشته باشد تا ادامه حرکت میسر باشد.»
رئیس منطقه7 از مسئولان سازمان مرکزی در امور دانشجویی خواست تاخط مش های جزئی را در اختیار استان یا خود واحد قراردهند تا هر واحد بتواند بر اساس موقعیت متفاوت جغرافیایی خود برنامه ریزی های متفاوتی در این حوزه داشته باشد.
دکتر آل طه دبیر منطقه 7 نیز در این نشست با اشاره به این موضوع که دانشگاه یکی از محل های حضور دانشجویان است،نظارت بر سلامت فیزیکی و روانی دانشجویان را از مهمترین وظایف معاونین دانشجویی دانشگاه ها دانست.
دکتر آل طاها نقش دفترهای مشاوره درتامین سلامت روان دانشجویان را با اهمیت دانست و پرهیز از نگاهی لوکس به این موضوع و گماشتن افرادی متخصص در راس این دفاتر ، به علت ظرافت کاری آن مهم برشمرد،وی نزدیک شدن به فصل سرما و توجه ویژه به خوابگاه ها و تامین سلامت فیزیکی دانشجویان در آن را مورد توجه قرار داد.
دبیر منطقه 7 در پایان به کاهش منابع مالی ، افزایش هزینه ها و عدم تغییر در مطالبات اشاره کرد و افزود:«یقینا تعامل بین این سه موضوع مهم و باید با ظرافتی خاص مشکلات حل شده و از تنش ها جلوگیری شود که این مهم نیز بر عهده حوزه معاونت دانشجویی است.»
مهندس هاشمی مدیر کل نقل و انتقالات سازمان مرکزی از سخنرانان بعدی بود که وسعت جغرافیایی بالا و تعداد زیاد دانشجویان بومی در منطقه7 را از ویژگی های منحصر به فرد آن دانست که باعث گسترده تر شدن خدمت رسانی در این منطقه می شود.
مهندس هاشمی اطلاع رسانی کافی از امکانات و انجام کارهای فرهنگی را مهم دانست و با اشاره به در حال تصویب بودن آئین نامه های جدید در حوزه دانشجویی و نقل انتقالات ، تصمیم گیری واحدها در بخش های خرد و اجرائیات را رو به افزایش دانست.
وی جابه جایی دانشجو در دانشگاه های آزاد را چیزی در حدود 8 تا 9 برابر دانشگاه های دولتی برشمرد و آن را افتخاری برای دانشگاه آزاد دانست که برای حل مشکل دانشجویان و ایجاد شرایط بهتر برای تحصیل آنها ، این بستر را فراهم نموده است.
همچنین دکتر آقا جانی مدیرکل دفتر خدمات رفاهی و اجتماعی سازمان نیز مطالبی را در این نشست بیان نمود و خواستار تامین هر چه بیشتر رفاه دانشجویان بر اساس ظرفیت ها و توان هر واحد شد.
دکتر آقا جانی تاکید کرد: گرچه انجام برخی از امور رفاهی برای بعضی ازدانشگاه ها هزینه بر است ، ولی می توان با روش های جایگزین این خلا موجود را پر نمود.
در ادامه بحث و تبادل نظر در امور دانشجویی و استفاده از تجربیات سایر واحدها از دیگر برنامه های این جلسه بود که با مدیریت رئیس شورای معاونین به ریاست دکتر المدرسی از واحد یزد پیگیری شد.
چگونگی استفاده بهینه از کارت های پی وی سی ، تامین رفاه بیشتر در دانشگاه از جمله خوابگاه ها و بازارچه دانشجویی ، جلوگیری از تنش با دانشجو دربحث نقل و انتقالات با صدور بخشنامه های جدید ، امور سلف سرویس و ایاب و ذهاب دانشجویان و مواردی دیگر از موضوعات اصلی بحث در این نشست بود.
دکتر المدرسی رئیس شورای معاونین نیز در پایان این جلسه در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت : در این جلسه مسئولین کمیسیونهای سه گانه شورای دانشجویی منطقه معرفی شدند که دکتر بذرکار معاون دانشجویی سیرجان مسئول کمیسیون تربیت بدنی ، دکتر بابایی معاون دانشجویی کرمان به عنوان مسئول کمیسیون فارغ التحصیلان و نقل و انتقالات ، دکتر نصیری زاده معاون آموزشی دانشجویی واحد پردیس علوم و تحقیقات یزد به عنوان مسئول کمیسیون خدمات دانشجویی انتخاب شدند و معاونین 27 واحد و مرکز دانشگاهی منطقه در این کمیسیون ها ثبت نام کردند تا با تشریک مساعی و همکاری، اسباب ارتقاء کیفی موضوعات هر یک از کمیسیونها را در سطح منطقه ،با طراحی و برنامه ریزی و تدبیر مناسب فراهم آورند.
دکتر المدرسی در پایان تاکید ویژه ای مبنی بر توجه به شاخص های فرهنگی در حوزه های خوابگاهی و مراکز تجمع دانشجویان اعلام داشت تا دانشگاه بتواند به اهداف فرهنگی خود تحت مدیریت و خواست دکتر دانشجو ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دست یابد. المدرسی رئیس شورای معاونین نیز در پایان این جلسه در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت : در این جلسه مسئولین کمیسیونهای سه گانه شورای دانشجویی منطقه معرفی شدند که بذرکار معاون دانشجویی سیرجان مسئول کمیسیون تربیت بدنی ، بابایی معاون دانشجویی کرمان به عنوان مسئول کمیسیون فارغ التحصیلان و نقل و انتقالات ، نصیری زاده معاون آموزشی دانشجویی واحد پردیس علوم و تحقیقات یزد به عنوان مسئول کمیسیون خدمات دانشجویی انتخاب شدند و معاونین 27 واحد و مرکز دانشگاهی منطقه در این کمیسیون ها ثبت نام کردند تا با تشکیل مساعی و همکاری، اسباب ارتقاء کیفی موضوعات هر یک از کمیسیونها را در سطح منطقه ،با طراحی و برنامه ریزی و تدبیر مناسب فراهم آورند. المدرسی در پایان تاکید ویژه ای مبنی بر توجه به شاخص های فرهنگی در حوزه های خوابگاهی و مراکز تجمع دانشجویان اعلام داشت تا دانشگاه بتواند به اهداف فرهنگی خود تحت مدیریت و خواست دانشجو ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دست یابد.