دکتر علی میرزایی در ادامه افزود: اين به منزله شناسنامه دار شدن لاشه هاي كشتارگاه مي باشد و اطلاعاتي از قبيل تاريخ توليد، محل كشتار، مدت زمان مصرف و همچنين شعار بهداشتي بر روي ليبل ها چاپ مي شود.
وی گفت: مسلماً وجود مهر و ليبل بر روي لاشه ها سلامت لاشه از نظر بهداشتي تاييد خواهد نمود و علاوه بر آن جلوگيري از كشتار قاچاق دام راحت تر صورت خواهد گرفت.
وی در پایان از همشهريان درخواست نمود جهت تامين سلامت خود تنها گوشت را از محل هاي عرضه مجاز تهيه نموده و در ضمن به ليبل دار بودن لاشه ها توجه كافي نمايند.