برخي از مسائل و دغدغه هاي بهداشتي واحدهاي توليدي صنفي و صنعتي خوشه محصولات كنجدي استان يزد در جلسه اي با حضور اعضاي شوراي راهبري خوشه، مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان يزد در محل فرمانداري اردكان بررسي و پيگيري شد.
در اين جلسه سيد مسعود عظيمي مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي رعايت اصول بهداشتي در تهيه و توزيع محصولات كنجدي در استان را يكي از مسائل و دغدغه هاي اصلي برخي از توليد كنندگان اين صنعت نام برد و همكاري بيشتر دستگاههاي مرتبط با اين موضوع را خواستار شد.
عظيمي با اشاره به وجود استانداردهاي بهداشتي در اين حوزه تاكيد كرد: تعامل مثبت ميان مسئولين حوزه بهداشت و سلامت استان و توليد كنندگان اين محصولات مي تواند در رفع موانع پيش رو موثر باشد.
در ادامه دكتر حسين ابوالحسيني معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي يزد ضمن تشريح برخي از قوانين و استانداردهاي موجود بر اقدامات عملي و گام به گام اعضاي خوشه در جهت اصلاح و بهبود استانداردهاي توليد تاكيد كرد و آمادگي خود را جهت همكاري با واحدهاي خوشه به منظور صدور مجوز و شناسه نظارت به واحدهايي كه استانداردها و قوانين موجود را رعايت كنند، اعلام كرد.
اعضاي شوراي راهبري خوشه محصولات كنجدي به نمايندگي از ذينفعان خوشه، با بيان برخي از انتظارات و نيازهاي خود، بر آمادگي توليد كنندگان خوشه براي هرگونه همكاري در اين خصوص اعلام كردند و حمايت و همكاري دانشگاه علوم پزشكي و ساير نهادهاي مسئول را خواستار شدند.