زمان : 22 Mehr 1391 - 09:47
شناسه : 58652
بازدید : 7438
خشكسالي، زلزله و حوادث جاده اي، مهمترين بحران در طبس (1 نظر) در حضور معاون سازمان مدیریت بحران کشور مطرح شد: خشكسالي، زلزله و حوادث جاده اي، مهمترين بحران در طبس (1 نظر) مديركل مديريت بحران استان يزد در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان طبس با حضور "مرتضی اکبرپور" معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور، خشكسالي، زلزله و حوادث جاده اي را از مهمترين مسائل شهرستان طبس برشمرد.

طبس- سرپرستی یزدفردا: شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان طبس با حضور "مرتضي اكبرپور" معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور تشكيل جلسه داد.

معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور ر این جلسه ضمن تشريح و تبيين چارت و تشكيلات سازمان مديريت بحران، گفت: سازمان مديريت بحران، تابع قانون خوبي است كه مجلس شوراي اسلامي به صورت اجراي آزمايشي به دولت ابلاغ كرده و چهار سال از آن گذشته است و هم اكنون در سال پنجم قرار دارد.

"مرتضي اكبرپور" افزود: به منظور هماهنگی فعالیت های دستگاه ها و نهادهای ذيربط، شوراي عالي مديريت بحران تشكيل شده است كه متناظر آن، شوراهاي مذكور در استان ها به رياست استانداران و در شهرستان ها به رياست فرمانداران فعال هستند.

اين مقام مسئول در ادامه بر لزوم پيگيري مديران دستگاه هاي ذيربط براي حصول آمادگي و رفع مشكلات سازمان خود تأكيد كرد.

اکبرپور اضافه كرد: در موضوع بحران، با جان و مال مردم سر و كار داريم و لذا لازم است دستگاه ها آمادگي كافي را داشته باشند و مسئولان در خصوص مسائل بايد پاسخگو باشند و به سلسله مراتب دستگاه متبوع خود مشكلات را انعكاس دهند.

مديركل مديريت بحران استان يزد نيز در ادامه جلسه  شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان طبس خشكسالي، زلزله و حوادث جاده اي را از مهمترين مسائل شهرستان طبس برشمرد.

"غلامرضا برزگري" تصريح كرد: مراحل آمادگي و پيشگيري اگر به خوبي انجام شود، مرحله مقابله با اثرات حوادث مشكل نخواهد بود.

وي گفت:دبايد احتمال بروز حوادث را باور كنيم و براي مواجهه با آن آمادگي لازم كسب شود.

فرماندار طبس نیز در جلسه مذکور از افتتاح 11 پروژه با اعتباري بالغ بر 5 ميليارد ريال با حضور معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور و جمعي از مسئولان به مناسبت هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي در شهرستان طبس خبر داد.

"احمد طالبيان مقدم" با اشاره به واقع شدن طبس بر روي گسل زلزله و وقوع زلزله اسفناك سال 1357 در اين شهرستان خاطرنشان ساخت: بايد در ساخت و سازها ضوابط و نكات فني و مقاوم سازي مد نظر باشد و دستگاه هاي مربوط نيز نظارت لازم را در اين امر داشته باشند.

لزوم توجه به روستاها براي جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها، اورژانس هوايي، مجهز شدن شهرداري ها و جمعيت هلال احمر در پايگاه ها و بخش هاي تابعه به ست امداد و نجات، اختصاص اعتبار لازم براي رفع مشكلات جاده ها و نقاط حادثه خيز راه ها، پروژه سالن مديريت بحران طبس، توجه بيش از پيش به رفع مسائل كشاورزاني كه بر اثر تگرگ، بارندگي و سرمازدگي زيان ديده اند و نيز دامداراني كه به سبب خشكسالي هاي چندين ساله دچار خسارت و مشكلات عديده اي شده اند و همچنين رفع مشكل آب شرب حدود 30 روستا كه با تانكر آب رساني مي شوند از جمله مسائل و درخواست هايي بود كه "طالبيان مقدم" بيان كرد.

پيش از اين جلسه نيز معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور با همراهي مديركل مديريت بحران استان يزد، فرماندار طبس و جمعي از مسئولان ضمن بازديد تعدادي از روستاهاي بخش ديهوك از جمله سرند، ماودر و پيكوه، چندين پروژه را افتتاح كرد.

همچنين بعد از اتمام جلسه اكبرپور و مسئولان از شبكه لرزه نگاري و سالن در دست احداث مديريت بحران طبس بازديد كردند.