زمان : 18 Mehr 1391 - 23:36
شناسه : 58516
بازدید : 3071
 نوای ویلون در اولین شب سومین نشست شناخت موسیقی کانون پرورش فکری استان یزد در آستانه روز جهانی کودک: نوای ویلون در اولین شب سومین نشست شناخت موسیقی کانون پرورش فکری استان یزد در آستانه روز جهانی کودک، جشنواره یک هفته با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد با نوای ویلون هنرجویان کودک و نوجوان، در سومین نشست شناخت موسیقی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون استان یزد، در این نشست که کارشناسان کانون و جمعی از هنرجویان موسیقی مجتمع فرهنگی هنری و خانواده‌های آن‌ها حضور داشتند، کارشناس موسیقی کانون استان یزد و دبیر جشنواره یک هفته با کانون در خصوص برگزاری این برنامه گفت: در نظر داریم در این برنامه ضمن آشنا نمودن خانواده‌های هنرجویان با هنر موسیقی، انسی با موسیقی ایران و جهان برقرار شود. در واقع این نشست‌ها فرصتی است تا هنرمندان شهر و دیار خود را بشناسیم و کودکان و نوجوانان هنرجو، بخش مهم موسیقی یعنی اجرای آن را با هدایت مدرسان خود برعهده داشته باشند.
مهدی آرایی بر تربیت نسل جدیدی از شنوندگان موسیقی در کانون، تاکید کرد و افزود: هیچ هنری مانند موسیقی در کشور ما دچار تناقض و بایدها و نبایدهای بحث برانگیز نبوده‌است. ظاهرا بخشی از بحث‌ها، از منظر فقهی بیان می‌شود، این در حالی است که از نگاه فقها احکام صریح فقهی، موسیقی را حرام نمی‌داند. بلکه حرمت موسیقی به شنونده آن برمی‌گردد. در احکام آمده، اگر موسیقی در مجلس لهو و لهب باشد یا این‌که در فرد ایجاد هوا و هوسی بکند، حرام است. بنابراین ما نباید به دنبال موسیقی سالم باشیم، ما باید به دنبال تربیت افرادی باشیم که موسیقی را خوب گوش ‌دهند و اگر شنونده، شنونده خوبی باشد، موسیقی حرام وجود ندارد.  
وی در پایان صحبت‌هایش از سرسنگی مدرس ویلون مجتمع فرهنگی هنری کانون استان تشکر کرد و او را یکی از بهترین مدرسان ویلون و کمانچه در استان معرفی کرد و در خصوص بیوگرافی وی عنوان کرد: محمدرضا سرسنگی متولد 1360 و فارغ‌التحصیل معماری است که از سال 1380 ساز ویلون را به طور حرفه‌ای، نزد فرهاد آقازاده، ویلون ایرانی و حسین یوسف زمانی، ویلون کلاسیک و خانم لیکا مدرس روسی آموزش دیده ‌است.  
سرسنگی مدرس ویلون نیز در این نشست، مهمترین عامل نوازنده خوب شدن را تمرین کردن دانست و ادامه داد: کسی که می‌خواهد، ویلون یا ساز دیگری را برای نواختن انتخاب کند، لازم است، راه و هدف خود را برای یادگیری ساز مورد نظرش انتخاب کند و کسی که ویلون را به‌عنوان ساز انتخاب می‌کند، باید در نظر داشته باشد که ساز سختی را انتخاب کرده است. نباید برای یادگیری عجله داشت و در این راه باید آهسته و پیوسته تمرین کرد.
وی ضمن تشکر از مسوولین کانون به‌خاطر اهمیت دادن به فعالیت موسیقی گفت: در کانون پرورش فکری، بچه‌ها از سن کم با موسیقی آشنا می‌شوند و وقتی به مرحله نوجوانی یا جوانی می‌رسند، نوازنده‌ی ساز شده‌اند.
در این برنامه هنرجویان ویلون، رژان نوربخش، رسول کریمی، ریحانه آخوندی، سالار نعمت‌اللهی، سیدعلی‌ میرقاسمی، سعید مقدم و شهریار وثوقی، حاصل کار و تمرین خود در کلاس های ویلون مجتمع فرهنگی هنری کانون را به اجرا گذاشتند.