زمان : 11 Mehr 1391 - 12:07
شناسه : 58104
بازدید : 4235
استفاده از کود پتاس از ترکیدگی انار جلو گیری میکند استفاده از کود پتاس از ترکیدگی انار جلو گیری میکند

در حال حاضر استان یزد با دارا بودن 7017 هکتار سطح زیر کشت انار با عملکرد 150172 کیلوگرم  در هکتار و تولید 93749 تن  در سال توانسته جایگاه  چهارم در تولید این محصول را در کشور از آن خود کند

در حال حاضر در استان یزد 6182 هکتار باغ انار بارور و همچنین 830  هکتار درخت انار غیر بارور وجود دارد  که شهرستان میبد با دار بودن 1400 هکتار سطح زیر کشت رتبه اول  و همچنین شهرستان طبس با 64 هکتار کمترین سطح زیر کشت انار را به خود اختصاص داده اند.

با توجه به سرمازدگی فروردین ماه سال جاری و آسیب  جدی به باغات انار در استان  پیش بینی میشود تولید این محصول ده هزار تن  نسبت به سال گذشته  کاهش داشته باشد

یکی از مهمترین و شایع ترین افات در محصول انار ترکیدگی پوست انار در فصل برداشت است با توجه به اینکه دانه های انار در هنگام رشد به فضای بیشتری در داخل پوست نیاز دارند  و پوست بیرونی نیز خشک بوده باعث ترکیدگی پوست میشود .

به باغداران انار توصیه میشود هر ساله در بهمن ماه  و هنگامی که درخت سبز نشده با استفاده از کود پتاس از ترکیدن محصول انار در هنگام برداشت جلو گیری کنند. استفاده از کود پتاس باعث میشود هنگامی که گل انار به میوه تبدیل شده و در حال رشد است به پوست میوه حالت ارتجاعی ولاستیکی میدهد تا قابلیت انعطاف در زمان رشد دانه ای داخل پوست را داشته باشد  همچنین کود پتاس تاثیر قابل چشمگیری در جلو گیری از سرمازدگی این محصول دارد.

مهمترین نوع این محصول شیرین  ومیخوش است