یک کارشناس ارشد تغذیه در یزد افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از خواص و فواید روغن هسته انگور دانست.
وسف نقیایی با بیان این که انگور با دارا بودن فیبر غذایی در بهبود بیماری یبوست و حركات دستگاه گوارش موثر است .
وی مهمترین مواد مغزی تشكیل دهنده انگور را كربوهیدرات ها یا قند دانست و افزود: هر یكصد گرم انگور، 16 گرم كربوهیدرات دارد كه بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است كه قند خون بدن را نیز تامین میكند.
میر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یك سوم لیوان است كه خود یك واحد غذایی محسوب میشود.
وی توصیه کرد: بیماران دیابتی باید از مصرف بیش از حد میوه انگور اجتناب كنند، چرا كه مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
این کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب که انگور با داشتن فیبر در كاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حركات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد، گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماری های قلبی عروقی موثر است.
یوسف نقیایی با بیان این كه امروزه از هسته انگور روغن خوراكی تهیه میشود، اذعان داشت: افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی، بهبود بیماریهای قلبی عروقی، افزایش شادابی و طراوت پوست، بهبود آسم و آمفیزم و اثرات مفید در پیشگیری و بهبود سرطان های كولون، پروستات و سینه از مهمترین فواید روغن هسته انگور است.