یک روانپزشک گفت: بازیهای جسمانی و فیزیکی به مانند، انواع نقاشیها و تکمیل پازلها که نیاز به ابزار و وسایل دارد باعث تخلیه انرژی به طور مثبت میشود.
به گزارش یزدفردا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، دکترقاسم دستجردی اظهارنمود: خلاقیت به معنای دیدن چیزها به شیوه جدید، متفاوت فکر کردن، شکستن مرزها است، باید توجه داشت بازیهایی این خلاقیتها را ایجاد میکنند که ثابت و بدون انعطاف نباشند.
وی با تاکید براین که بازی باید متناسب با سن کودک انتخاب شود عنوان کرد: در سنین پایینتر بازی انفرادی وساده و در عین حال خلاق تاثیر بهتری دارد و کودک از نظر حسی و حرکتی تقویت میشود که والدین باید به این موارد توجه داشته باشند.
وی با بیان این که بازی و سرگرمی به انواع فردی وگروهی تقسیم میشود افزود: بازیهای نمایشی، آموزشی از تنوع بازی های گروهی هستند همچنین برخی از انواع بازیها تاثیر گذاری بیشتری بر خلاقیت کودک دارند.
وی با اشاره به اینکه سرگرمی در تمام سنین با انواع گوناگونی وجود دارد گفت: بازی و سرگرمی سالم رشد اجتماعی و ذهنی کودک را به دنبال دارد و باعث تقویت هوش و استعداد کودک و نوجوان میشود.
دستجردی ادامه داد: کودک در بازی کردن به آزمون شکست و رقابت، همانند سازی، ابراز وجود و تقویت ارتباط با دیگران میپردازد.
این روانپزشک تصریح کرد: کودک با بازی بهتر محیط پیرامون خود را کشف میکند و آموزش مفاهیم را فرا میگیرد و از بعد عاطفی نیز بازی ارضای حس برتری جویی است و احساسات را بروز میدهد، اضطراب و تنش را تخلیه میکند و باعث کسب لذت میشود.
این متخصص اعصاب و روان در ادامه با اشاره به این که بازی باعث تقویت روابط والدین و کودک میشود افزود: بازیهای جسمانی و فیزیکی که نیاز به ابزار و وسایل دارد باعث تخلیه انرژی به طور مثبت میشود که میتوان در این مورد انواع نقاشیها و تکمیل پازلها و تصاویر واستفاده از خمیر بازی را نام برد.