زمان : 27 Khordad 1391 - 22:13
شناسه : 52820
بازدید : 2147
جهاد کشاورزی سعی کرده است مراکز آموزش خود را در مناطق کشاورزی و روستايي توسعه دهد رئيس اداره آموزش بهره برداران مديريت هماهنگي ترويج سازمان جهاد كشاورزي استان: جهاد کشاورزی سعی کرده است مراکز آموزش خود را در مناطق کشاورزی و روستايي توسعه دهد

به گزارش خبرنگار یزدفردا امير علي فاضل رئيس  اداره آموزش بهره برداران مديريت هماهنگي ترويج سازمان جهاد  كشاورزي استان  گفت: عنصر بنيادين توسعه پايدار بخش کشاورزی آموزش به عنوان يكي از مباني اصلي و اولويت‌هاي مهم بخش كشاورزي به منظور توسعه نيروي انساني و افزايش سطح دانش بهره برداران به حساب مي‌آيد؛ و در نهايت، آموزش دستيابي به توسعه همه جانبه بخش و رسيدن به امنيت پايدار غذايي در كشور را به همراه دارد

وي افزود:. با توجه به اهمیت و جایگاه آموزش در بخش کشاورزی و نقش آن در تامین امنیت غذایی و توسعه اقتصادی کشور ؛ آموزش يكي از اركان اساسي نيل به توسعه اقتصادي جوامع بشري محسوب مي‌شود آموزش در تمامي جوامع پيشرفته از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است؛ به خصوص اين جايگاه در بخش كشاورزي خاص‌تر است .

وی افزود:در همين راستا رهبر معظم انقلاب و مسئولين ارشد نظام جمهوري اسلامي ايران بر اهميت و جايگاه والاي بخش كشاورزي تاكيد نموده و شغل كشاورزي را بسيار مهم و برخوردار از عزت نفس دانسته‌اند .

وی با اشاره به سخنان  رهبرمعظم انقلاب ، که به نقش و اهميت آموزش و استفاده از شيوه هاي پيشرفته علمي و ترويجي اشاره نموده و حضور جوانان آموزش ديده و فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي كشاورزي را در مناطق كشاورزي كشور ، مهم دانستند و روستائيان و كشاورزان را به استقبال از حضور و استقبال از آموخته‌هاي دانش اين جوانان، توصيه فرمودند افزود: از آن‌جايي كه وزارت جهاد‌کشاورزی به عنوان نهادی که مسئولیت بخش گسترده‌ای از آموزش‌های بخش، بويژه آموزش‌هاي عالي علمی - کاربردی را عهده‌دار می‌باشد؛ هم اینک از حیث فراهم آوردن بستر مناسبت در آموزش در وضعیت بسیار مطلوبی به سر می برد .

وي تصري كرد: سازمان جهاد كشاورزي استان در يخش آموزش چند هدف را دنبال می كند؛ اولی این که زمينه تشويق و حضور کشاورزان عزيز را در اين دوره‌ها فراهم آورد که  در همين راستا امتيازات ويژه‌اي را براي اين قشر زحمتكش بوجود آورده‌؛ مساله دیگر بحث شهریه و کاهش آن بود كه اين کاهش صورت گرفت.

وی مورد بعدی بردن آموزش به مبدا تولید دانست و افزود: نه اینکه کشاورزان متحمل زحمت شده و برای آموزش به مراکز دور بیایند. جهاد کشاورزی سعی کرده است مراکز آموزش خود را در مناطق کشاورزی و روستايي توسعه دهد؛ تا بتوان حتي سهم اندكي ولي اثرگذار در جلوگيري از مهاجرت بي‌رويه جمعيت داشته باشيم.

امير علي فاضل در پایان اظهار داشت :از ديگر سیاست‌هاي دولت  این است که بتوانیم تجهیزات جدیدو مدرني را که در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد، در مراکز آموزشی به خدمت گرفته تا قبل از این که دانشجویان در مزارع از این تجهیزات استفاده کنند، در مراکز آموزش با آنها و طرز کارشان آشنا شوند به عنوان مثال تجهیزاتی مثل کمباین، تراکتور و وسایل جدید آبیاری را آموزش دیده و با نحوه عمل آنها به طور کامل آشنا گردند.