واحد تامین خبر یزدفردا :کميته اجرايي كنفدراسيون فوتبال آسيا هفته آينده راي نهايي خود را درباره حذف يا عدم حذف استقلال از ليگ قهرمانان اعلام ميكند.
به گزارش خبرنگار فارس از شرق آسيا، جلسه مسئولان باشگاه استقلال تهران با پل موني، نايب رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا لحظاتي پيش به پايان رسيد.
در اين جلسه مسئولان اين باشگاه مدارك و مستندات خود و نامههاي ارسالي به فدراسيون ايران و كنفدراسيون آسيا را ارائه دادند.
پيش از اين مسئولان اين باشگاه نيز گفت و گويي را با بن همام انجام داده بودند.
كنفدراسيون آسيا تصميمگيري نهايي را با توجه به مستندات ارائه شده از سوي باشگاه استقلال به كميته اجرايي اين كنفدراسيون واگذار كرده و اين كميته در اين خصوص در روزهاي آينده تشكيل جلسه خواهد داد.
باتوجه به اينكه امروز اولين روز كاري ادارات پس از سال نوي چيني در مالزي است، هنوز بسياري از مسئولان و كارمندان ادارات در تعطيلات به سر ميبرند ممكن است برگزاري اين جلسه به هفته آينده موكول شود.
مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا خبر ارسالي از سوي فرانس پرس مبني بر قطعيت حذف استقلال را تكذيب ميكنند چراكه هنوز در اين خصوص تصميم قطعي اتخاذ نشده است.
ایرنا :خبر حذف تيم فوتبال استقلال و موضوعاتي از اين دست ، جريان تازهاي در فوتبال ما به شمار نميرود، چرا كه پيش از اين نيز با چنين رخدادهايي به عناوين مختلف در فوتبال ايران روبرو بودهايم.
هنوز موج جريانهاي بوجود آمده پيش از جام جهاني و بحرانهاي تعليق و حواشي آن تمام نشده بود كه ناگهان باپديده و بحران بيسابقه ديگري به نام حذف تيم استقلال از رقابتهاي فوتبال باشگاههاي آسيا مواجه شديم.
گويي اين گونه اتفاقات درحال تبديل شدن به يك اپيدمي است و از فدراسيون فوتبال و تيمهاي ملي شروع و در حال سرايت به باشگاههاست.
اما چيزي كه در خبر حذف باشگاه استقلال از ليگ فوتبال قهرماني باشگاههاي آسيا همانند ساير خبرها و خبر تعليق، مفقود است واقعيتهاست.
واقعيت اين است كه ما در ورزش و بالاخص فوتبال هيچگاه به فكر پيشگيري نيستيم و همواره منتظر ميمانيم تا بعد از سوت پاياني چارهاي بينديشيم ، همانطور كه الان تمامي اركان باشگاه،فدراسيون ،كميتهانتقالي و .. بهفكر حل اين مشكل افتادهاند.
زمان به سرعت سپري شده و همه نگاهها به تصميم نهايي كنفدراسيون فوتبال آسيا در روز چهارشنبه است ، آيا با درخواست سران باشگاه استقلال و فوتبال ايران موافقت و يا مخالفت ميشود؟.
"امير حاج رضايي " كارشناس فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در اين گفت: بروز اين اتفاقات نشان داد كه وقايع گذشته در فوتبال ايران در حال تعميم به ساير بخشها از جمله باشگاههاست.
وي مديريت، برنامهريزي و سرمايهگذاري را سه عنصر اساسي در فوتبال روز دنيا بر شمرد و تصريح كرد: نبود هر يك از اين عناصر كار ديگر بخشها را نيز تحت تاثير قرار ميدهد.
وي با بيان اينكه در روند فوتبال ما، عامل مديريت صحيح مشاهده نميشود و هر روز شاهد رفت و آمد مديران متعدد در باشگاهها هستيم ، افزود : تزلزل مديريتي يكي از عوامل وقوع اين اتفاق براي باشگاه استقلال است.
وي ادامه داد:فدراسيون بينالمللي فوتبال و كنفدراسيون فوتبال آسيا پيش از اين حسن نيت خود را به فوتبال ايران ثابت كردهاند اما ما از گذشته پند نگرفتهايم وبدون احترام به قوانين بهگونهاي رفتار كرديم كه گويي ميخواهيم اشتباهات داخلي را به ساير جوامع ديگر تعميم دهيم و اين راه به بن بست ختم ميشود.
"حاج رضايي" تصريح كرد: آنچه بيش از هرچيز در وقوع اين اتفاق دردناك به نظر ميرسد اين است كه نگاه فيفا،كنفدراسيون فوتبال آسيا و حتي ساير جوامع به ايران كه رتبه نخست ردهبندي فوتبال آسيا را يدك ميكشد، تغيير كند.
وي با بيان اينكه راهكار خروج از اين شرايط ، تغيير نفرات نيست و اين كار تنها يك جايگزيني فيزيكي به شمار ميرود، تاكيد كرد: بايد نوع نگاه و نگرش خود را به فوتبال تغيير دهيم.
وي خاطرنشان كرد:تازماني كهبه سمت ارتقا سطح فرهنگي ومديريتي در فوتبال حركت نكنيم به رشد فني نخواهيم رسيد.
رييس انجمن صنفي نويسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشي ايران نيز در اين باره گفت: باشگاهها اصليترين نهاد ورزش به حساب ميآيند كه هرچهاز استحكام و پايداري بيشتري برخوردار باشند،شاهد رشدو توسعه بيشتر ورزش خواهيم بود.
دكتر "عبدالحميد احمدي"افزود:باشگاهها بايد از ساختار منسجم ومناسبي در زمينه مديريتي برخوردار باشند تا بتوانند با عمقي مناسب در تمامي سطوح از ظرفيتهاي موجود بهرهمند شوند.
وي تصريح كرد: باشگاههايي ميتوانند در عرصه رقابت حضور داشته باشند كه به لحاظ مديريتي ساختار مناسبي در زمينه ورزش ايجاد كنند و به اين مقوله (مديريت)به عنوان شغلي پاره وقت و از روي تفنن نگاه نكنند.
وي با اشاره به اينكه باشگاهداري در ايران شكل دولتي دارد،افزود: تجربه نشان داده بعد از روي كارآمدن هردولت در سطوح مختلف شاهد تغييرات مديريتي خواهيم بود و اين نميتواند الگوي مناسبي براي مديريت باشگاهي باشد.
وي خاطرنشان كرد: به مقوله مديريت در باشگاهها نه تنها به عنوان مديريت تخصصي توجهنشدهبلكهافراد به عنوان شغل دوم يا سوم در اين پست در باشگاهها فعاليت ميكنند.
رييس انجمن صنفي خبرنگاران و عكاسان ورزشي ادامه داد:متاسفانه امروز در باشگاههاافرادي به عنوان مدير يا عضو هيات مديره حضور دارند كه به غير از كار در باشگاه،مشاغل مهم ديگري دارند و بيشتر وقت آنان صرف آنها ميشود.
دكتراحمدي گفت: اين وقايع تنها ناشي از اين است كه افراد اين باشگاه در زمينه مديريت ورزشي تخصص لازم را ندارند و توان و ظرفيت كارشناسي و تخصصي براي مديريت دراين باشگاه به خوبي به كار گرفته نشده است.
"احمدي" افزود: بايد براي انتصاب مديران در بخشهاي مديريتي مطالعه، دقت و تامل لازم صورت گيرد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تا زماني كه اين نوع نگاه نسبت به باشگاهها، انتصاب مديران و بيتوجهي به تخصصي بودن كارمديريت در باشگاهها حاكم باشد، شاهد اين وقايع خواهيم بود.
یزدفردا