یزدفردا "کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است.
محمدرضا زارع اظهارداشت: یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد دوغ است. وی افزود: دوغ یك نوشیدنی سالم و مفید كه تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و دقیقاً برعكس نوشابه، قوی كننده استخوان ها است.
کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است.
محمدرضا زارع اظهارداشت: یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد دوغ است.
وی افزود: دوغ یك نوشیدنی سالم و مفید كه تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و دقیقاً برعكس نوشابه، قوی كننده استخوان ها است.
زارع خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باكتری های مفیدی است كه اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. اگر بطور مرتب دوغ مصرف كنید، باكتری های مفید استرپتوكوكوس، ترموفیلوس و لاكتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش شما لانه می گزینند و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش شما خواهند داشت .
این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم های مضرمی شوند.
وی گفت: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به كیفیت آن و اثرش بر سلامتی بدنمان بیاندیشیم » که در اینجا مصرف دوغ بر نوشابه ارحجیت دارد.