زمان : 06 Khordad 1391 - 17:52
شناسه : 51754
بازدید : 2893
مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است یک کارشناس مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است محمدرضا زارع اظهارداشت: یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد دوغ است.

یزدفردا "کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است.  

محمدرضا زارع اظهارداشت: یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد دوغ است.   وی افزود: دوغ یك نوشیدنی سالم و مفید كه تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و دقیقاً برعكس نوشابه، قوی كننده استخوان ها است.

کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد گفت:  مصرف دوغ تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم است.

محمدرضا زارع  اظهارداشت:  یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد دوغ است.

وی افزود: دوغ یك نوشیدنی سالم و مفید كه تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و دقیقاً برعكس نوشابه، قوی كننده استخوان ها است.

زارع خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باكتری های مفیدی است كه اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. اگر بطور مرتب دوغ مصرف كنید، باكتری های مفید استرپتوكوكوس، ترموفیلوس و لاكتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش شما لانه می گزینند و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش شما خواهند داشت .

این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم های مضرمی شوند.

وی گفت: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به كیفیت آن و اثرش بر سلامتی بدنمان بیاندیشیم » که در اینجا مصرف دوغ بر نوشابه ارحجیت دارد.