یزدفردا :غذاهای برتر مملو از آنتی اكسیدان ها مولفه هایی هستند كه به پیشگیری از تخریب سلول های سالم كمك می كنند.
در مجله Chemistry Central Journal آمده است: محققان آمریكایی دریافته اند كه پودر شكلات سیاه آنتی اكسیدان ها و پلی فنول های بیشتری دارد كه گفته می شود از ما در برابر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی عروقی محافظت می كند.
محققان در این مطالعه وعده های منفرد شكلات سیاه، كاكائو و شكلات داغ را با مخلوط آب میوه هایی مانند توت، زغال اخته و انار مقایسه كردند.
این تحقیق نشان داد كه شكلات سیاه و كاكائو فعالیت آنتی اكسیدانی بیشتری از میوه دارد.
دبرا میلار كه ریاست این مطالعه را بر عهده دارد، گفت: به شكلات باید برچسب 'میوه برتر' داده شود.