اگر شما هم از داشتن شکمی بزرگ رنج میبرید، چاره اول مشکلتان این است که سعی کنید با ورزش و پیادهروی روزانه و مستمر، شکمتان را کوچک کنید. اما چاره دومش این است که موقع لباس پوشیدن، حواستان به توصیههای زیر هم باشد...
قبل از هر توصیهای، باید این نکته را مدنظر داشته باشید که مد همیشه تغییر میکند اما لباسی که اندام شما را به بهترین شکل نشان میدهد تغییر زیادی نخواهد کرد.
پوشیدن لباسهای متناسب با جثه و اندام خودمان، هنری است که همه باید آن را بیاموزیم. این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا میکند که اندازههای طبیعی بدن از چارچوب استاندارد خود خارج شوند و مشکلاتی در پوشیدن لباسهای دلخواه ایجاد کنند. یکی از این مشکلات، بزرگی شکم و پهلوها و تجمع بیش از حد چربی در این منطقه است.
اگر شما هم از داشتن شکمی بزرگ رنج میبرید، چاره اول مشکلتان این است که سعی کنید با ورزش و پیادهروی روزانه و مستمر، شکمتان را کوچک کنید.
اما چاره دومش این است که موقع لباس پوشیدن، حواستان به توصیههای زیر هم باشد...
بیدلیل از مدها پیروی نکنید و توصیههای ما را جدی بگیرید :
۱- دور پارچههای سنگین (فاستونی، پشمی، فلانل) را خط بکشید و از پارچههای سبک با نخ طبیعی و رنگ تیره و مات استفاده کنید.
۲- از پوشیدن هر لباسی که به تن میچسبد (جلیقه، لباسهای اندامی، تیشرتهای تنگ، لباسهای کاموایی دستباف و سفت و پیراهنهای آستینکوتاه تنگ) خودداری کنید.
۳- لباسهای گشاد و تیره بپوشید. رنگ تیره، اندام را کوچکتر نشان میدهد. ضمن آنکه لباس گشاد، بزرگی شکم را پنهان میکند.
۴- از پوشیدن لباسهایی که راههای افقی دارند، بپرهیزید و برعکس، از لباسهایی که راههای عمودی و ریز دارند، استفاده کنید.
۵- شلوار را روی شکمتان نیاورید.
۶- از شلوارهای تنگ و باریک استفاده نکنید و برعکس از شلوارهای دمپا استفاده کنید که انتهای آن از زانو به پایین به تدریج گشاد میشود.
۷- کمربند شلوار را پهن انتخاب نکنید و هیچگاه آن را بالای شکم یا زیرشکم نبندید بلکه دقیقا روی شکم ببندید.
۸- شلوار جینی انتخاب کنید که سایز آن از اندازه واقعیتان یک سایز بزرگتر باشد. در این صورت، به راحتی دور کمرتان قرار گرفته و شکم شما را میپوشاند.
۹- صاف بایستید. قدتان کوتاه باشد یا بلند، مدل ایستادن شما روی فرم بدن و چگونگی ایستادن لباس روی آن تاثیر دارد