دبير كل حزب موتلفه ایران : احزاب در امور سياسي كشور تاثير مطلوبي ندارند
دبير كل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به اينكه احزاب در ايران در امور سياسي داخلي و خارجي كشور تاثير مطلوب و كاملي ندارند گفت:عملكرد نامطلوب احزاب از بدو پيدايش در ايران، مهمترين علل اين امر است.
محمد نبي حبيبي،عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران دردفتر حزب موتلفه اسلامي يزد افزود: عملكرد نامطلوب احزاب سبب شده تا سابقه ذهني چندان مطلوبي از آن در جامعه وجود نداشته باشد.
وي با اشاره به ضرورت حفظ جمهوريت نظام گفت: طي ۲۷سال گذشته در هر سال به طورمتوسط يك انتخابات دركشور برگزار شده و اين تعدادانتخابات با تقويت جمهوريت نظام، براي گسترش فرهنگ تحزب در كشور بسيار موثر بوده است.
حبيبي گفت: گسترش فرهنگ تحزب در كشور به تنهايي تحقق پيدا نخواهد كرد مگر آنكه احزاب ضمن ارايه برنامه كارشناسايي شده براي اداره كشور در قوه مقننه، مجريه و شوراهاي شهر، مديران همفكر و لايق را براي اداره امور كشور شناسايي كنند.
وي اضافه كرد: احزابي كه چنين مشخصاتي را داشته باشند، در زمان برگزاري انتخابات، وارد ميدان ميشوند و به مردم اعلام ميكنند كه چگونه و با چه كساني كشور را اداره خواهند كرد.
دبيركل حزب موتلفهاسلامي بيان داشت:مردم نيزبهجاي راي دادنبه سخنرانيهاي هيجانانگيز، به برنامه و مديران احزاب راي خواهند داد.
وي اين نوع رقابت را براي پيشرفت كشور بسيار موثر دانست و گفت: شكلگيري چنين احزابي در كشور، به طور يقين به توسعه سياسي واقعي منتهي خواهد شد.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه اينك احزاب مقتدر و با تواناييهاي كامل براي اداره امور كشور نداريم، نقاط ضعف دستگاههاي اجرايي و مقننه علاوه بر اينكه متوجه اين نهادهاست، اثر نامطلوبي در ذهن مردم در رابطه با كليت نظام به وجود خواهد آورد.
حبيبي نقش احزاب را در گسترش فرهنگ تحزب موثر ذكر كرد و يادآور شد:
افزايش توان احزاب، تربيت مديران كارآمد در احزاب، ارايه برنامههاي حساب شده سبب گسترش فرهنگ تحزب در كشور خواهد شد.
به گفته وي، حزبي كه با منابع دولتي ايجاد شده باشد نه تنها براي مردم منفعتي نخواهد داشت بلكه بيشترين ضرر متوجه همان حزب خواهد شد.
وي اظهار داشت: مراجع تقليد و روحانيت نيز نبايدعملكرد حزبي داشته باشند و روحانيت را نبايد تبديل به چند حزب كرد زيرا موجب ميشود اعتقادات مردم نسبت به مباني به تفرقه تبديل شود.
یزدفردا