مدير درمان تامين اجتماعي استان يزد: به ازاي هر هزار نفر ٧/٢ تخت در استان وجود دارد
مدير درمان تامين اجتماعي استان يزد اعلام كرد: در حالي كه ميانگين شاخص تخت كشور به ازاي هر هزار نفر 4/1 تخت ميباشد، اين شاخص در استان يزد به ازاي هر هزار نفر برابر با 7/2 تخت است.
دكتر دهقان مدير درمان تامين اجتماعي استان يزد در جلسهاي كه با حضور اعضاي شوراي رفاه استان در سالن كنفرانس مديريت درمان تامين اجتماعي برگزار شد، به تعريف اجمالي سازمان تامين اجتماعي پرداخت و افزود: در حال حاضر تعداد بيمهشدگان كل كشور قريب به 28 ميليون نفر است، كه از اين تعداد سهم استان يزد بيش از 670 هزار نفر يعني قريب به 70 درصد جمعيت استان است.
وي همچنين تعداد بيمارستانها و درمانگاههاي ملكي سازمان در كل كشور را 68 بيمارستان و 264 درمانگاه عنوان كرد و گفت: از اين تعداد در استان يزد يك بيمارستان 274 تختخوابي با 238 تخت فعال، 9 درمانگاه و نيز يك كلينيك دندانپزشكي فعاليت دارد.
دكتر دهقان ادامه داد: از تعداد درمانگاههاي استان، تعداد 6 درمانگاه در شهرستانهاي تابعه استان و بقيه در مركز استان واقع شدهاند.
مدير درمان تامين اجتماعي استان ضمن تاكيد بر لزوم استفاده از سيستم ارجاع در تامين اجتماعي، به فوايد اين سيستم اشاره كرد و گفت: اگر امكان ارائه خدمات به بيماران بيمه شده در مراكز ملكي سازمان در استان وجود نداشته باشد، بيمار ميتواند با استفاده از سيستم ارجاع تامين اجتماعي از اين خدمات در ديگر مراكز ملكي سازمان در ساير استانها بهرهمند شود، بدون اين كه هزينهاي بابت دريافت خدمات پرداخت نمايد.
وي خاطرنشان كرد: در اين روش حتي هزينه اياب و ذهاب بيماران نيز توسط سازمان تامين اجتماعي پرداخت ميشود.
دكتر دهقان همچنين با اشاره به فعاليت اصلي درمان سازمان در بخش درمان غيرمستقيم، اظهار داشت: در حال حاضر بيش از 45 هزار پزشك و موسسه درماني در كشور طرف قرارداد با سازمان تامين اجتماعي هستند و اين در حالي است كه تقريباً در استان تمام مراكز درماني و پزشكان طرف قرارداد تامين اجتماعي هستند و بيمه شدگان به سهولت ميتوانند از خدمات آنها بهرهمند گردند.
مدير درمان يزد ضمن مطلوب دانستن وضعيت دسترسي به پزشك و مراكز درماني در يزد، نرم شاخصي تخت كشوري به ازاي هر هزار نفر را 4/1 اعلام كرد و گفت: اين شاخص در استان يزد به ازاي هر هزار نفر 7/2 تخت است.
دكتر دهقان در پايان با اشاره به پايين بودن سرانه درمان در كشور خواستار واقعي شدن سرانه درمان شد و ابراز داشت: در حال حاضر 60 تا 70 درصد هزينههاي درمان توسط بيمار پرداخت ميشود، كه بايد عكس اين قضيه صورت گير