زمان : 29 Khordad 1389 - 23:34
شناسه : 23793
بازدید : 1794
استاندار تاکید کرد در جمع مجلس ایثارگران انتقال مفاهیم و ارزشهای ایثار و شهادت به جوانان استاندار تاکید کرد در جمع مجلس ایثارگران انتقال مفاهیم و ارزشهای ایثار و شهادت به جوانان

استاندار تاکید کرد در جمع مجلس ایثارگران

انتقال مفاهیم و ارزشهای ایثار و شهادت به جوانان

یزدفردا "استاندار یزد بر ضرورت انتقال مفاهیم و ارزشهای ایثار و شهادت به نسل جوان تأکید کرد.
به گزارش یزدفردا بنابراعلام روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا فلاح زاده   روز شنبه در چهارمین سفر هیأت رئیسه مجلس ایثارگران کشور، گفت: اگر ایثار گری وارثان عاشورا نبود، اثری از نظام باقی نمی ماند.
وی افزود: گسترش اسلام توسط پیامبر اسلام(ص) چند سرفصل از جمله خُلق عظیم،خیّری خدیجه کبری(س) و ایثارگری یاران وفادار پیامبر(ص) همچون حضرت علی (ع) ، ابوذرغفاری ، عماریاسر و... داشته است و در انقلاب اسلامی نیز همین نکته ها بود که مصداق پیدا کرد.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بیانات امام راحل(ره) ، رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) و ریاست جمهور درباره شهدا و ایثارگران، هدف مجلس ایثارگران را تحقق نکاتی دانست که در این بیانات وجود دارد.
فلاح زاده ادامه داد: توانمندی ایثارگران در جهت توسعه همه جانبه کشور، نظارت بر حسن اجرای قوانین مرتبط با جامعه ایثارگران و... برخی از اهداف تشکیل این مجلس است.
وی همچنین با تاکید دوباره بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، برخی از اقدامات صورت گرفته در این خصوص در استان یزد را بر شمرد و از احداث مجتمع فرهنگی شهیدان و دفاع مقدس به عنوان گامی مهم در راستای ترویج ارزشهای فرهنگی در این مقوله یاد کرد.
تسریع در تصویب لایحه جامع خدمات ایثارگران، احیاء جایگاه ایثارگران مطابق بر سنت نبوی، سیره اهل بیت(ع) و خواسته امام راحل عظیم الشأن(ره) و رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، برنامه ریزی برای ساماندهی این جامعه در حوزه سرمایه گزاری و اشتغال و.... از جمله پیشنهادات عالی ترین مقام اجرائی استان یزد به این مجلس بود.
مجلس ایثارگران با 235 نفر عضو از سراسر کشور، هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را دنبال می کند و اکنون سال دوم فعالیت خود را می گذراند.

یزدفردا