زمان : 12 Khordad 1389 - 01:23
شناسه : 23484
بازدید : 5617
تعیین مدیركل جدید میراث فرهنگی یزد دغدغه فعالین گردشگری استان یزد تعیین مدیركل جدید میراث فرهنگی یزد دغدغه فعالین گردشگری استان یزد

تعیین مدیركل جدید میراث فرهنگی یزد دغدغه فعالین گردشگری استان یزد

یزدفردا "مسعود میرجلیلی:برای اولین بار در كشورتمامی مجموعه فعالین گردشگری استان یزد شامل اعضای هیئت مدیره جامعه هتلداران، اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی آژانس‌های مسافرتی و اعضای هیئت مدیره راهنمایان تور گردشگری در یك جلسه مشترك در محل هتل لاله یزد گرد هم آمدند و بهانه این گردهمایی ، انتقال مدیركل سازمان میراث فرهنگی، صنایع گردشگری استان یزد به سمت فرماندار این شهرستان بود
عملكرد عزیزا... سیفی طی بیش از چهارسال گذشته برای فعالین این بخش كاملا رضایت‌بخش بوده است و اینكه كدامیك از این ویژگی‌ها شامل تخصص و ارتباط رشته تحصیلی، شخصیت و منش اخلاقی وی و یا تجربه مدیریتی وی، عامل اصلی این موفقیت بوده، پرسشی است كه پاسخ به آن می‌تواند راه‌گشای تعیین مدیر ارشد بخش میراث‌فرهنگی و گردشگری استان باشد. موضوعی كه باعث شد اعضای این تشكل تازه متولد كه شورای عالی تشكل‌های گردشگری استان نام گرفت، دورهم جمع شده و این نگرانی خود را به گوش مسئولین استان و كشور در این زمینه برسانند.
اعضای این شورا بر این مسئله اتفاق‌نظر داشتند كه اهمیت كرسی ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با توجه به گستره بالای بافت قدیم و توانمندی و جاذبه این جایگاه به اندازه‌ای است كه باید فردی توانمند و باعلاقه برای این مهم انتخاب شود، در غیر اینصورت تلاش فعالان بخش گردشگری كه طی چند سال اخیر موفق‌تر از سایر استان‌ها عمل كرده‌اند، با یاس و ناامیدی رو برو خواهد شد.
گفتنیست رئیس جامعه هتلداران یزد نیز در مراسم افتتاح هتل باغ سنتی مظفر با اشاره به این نكته، خواستار توجه مسئولان استان بویژه استاندار یزد به این مسئله شده بود .

یزدفردا