زمان : 29 Esfand 1404 - 15:50
شناسه : 220031
بازدید : 2548
پیام رهبر انقلاب به پزشکیان در پی شهادت خطیب پیام رهبر انقلاب به پزشکیان در پی شهادت خطیب یزدفردا؛ در پیام رهبر انقلاب به رئیس جمهور در پی شهادت وزیر اطلاعات آمده است: بی‌شک جای خالی ایشان باید با تلاش مضاعف دیگر مسئولین و کارکنان آن وزارتخانه حساس جبران شود و امنیت از دشمنان داخلی و خارجی سلب و به عموم هموطنان ارزانی گردد.

به گزارش یزدفردا؛ متن این پیام به شرح زیر است: 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

رئیس‌جمهوری محترم، جناب آقای پزشکیان دامَت‌حِفاظَتُه و زیدَ عِزُّه

بعدَ التّحیه والسلام؛ بدینوسیله شهادت وزیر پرتلاش اطلاعات و جانباز گمنام باسابقه، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب رضوان‌الله تعالی‌علیه را به جنابعالی و هیئت محترم دولت و همکاران آنجناب در وزارت اطلاعات و بالخصوص به خانواده آن بزرگوار تبریک و تسلیت عرض میکنم. 

بی‌شک جای خالی ایشان باید با تلاش مضاعف دیگر مسئولین و کارکنان آن وزارتخانه حساس جبران شود و امنیت از دشمنان داخلی و خارجی سلب و به عموم هموطنان ارزانی گردد. از خداوند منان، بقاء جنابعالی و سائر همکاران و علوّ مقام برای آن شهید عزیز را خواستارم. 

سیّدمجتبیٰ حسینی خامنه‌ای