زمان : 18 Bahman 1404 - 20:51
شناسه : 219011
بازدید : 761
مکمل وارداتی نداریم/ انواع خارجی در بازار، قاچاق‌ است مکمل وارداتی نداریم/ انواع خارجی در بازار، قاچاق‌ است یزدفردا؛ شهرام شعیبی، مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه واردات محصول نهایی مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای از سال‌های گذشته ممنوع شده است، گفت: تمامی مکمل‌های ورزشی موجود در بازار رسمی کشور یا به‌طور کامل در داخل تولید می‌شوند یا تحت لیسانس برندهای خارجی و با نظارت آن‌ها در کشور تولید می‌شوند.

به گزارش یزدفردا؛ وی تصریح کرد: در صورت طرح ادعای وارداتی بودن مکمل‌های ورزشی به‌صورت محصول نهایی، آن فرآورده قاچاق محسوب می‌شود؛ چراکه برندهای خارجی موجود در بازار از طریق واردات مواد اولیه و تولید داخل عرضه می‌شوند. 

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات نظارتی گفت: تمامی فرآورده‌های تغذیه‌ای و ورزشی باید دارای برچسب اصالت باشند و مصرف‌کنندگان می‌توانند با استعلام بارکد این برچسب از اصل یا تقلبی بودن محصول اطمینان حاصل کنند. 

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، نظارت مستمر بر تولید، توزیع و عرضه مکمل‌های ورزشی در کشور انجام می‌شود و سلامت این فرآورده‌ها در زنجیره رسمی تضمین شده است.