زمان : 08 Dey 1404 - 11:46
شناسه : 217587
بازدید : 1762
رشد ۲.۵ درصدی اهداکنندگان جدید خون در استان یزد سرپرست انتقال خون استان یزد: رشد ۲.۵ درصدی اهداکنندگان جدید خون در استان یزد یزدفردا؛ در نه‌ماه اول سال جاری، استان یزد رشد قابل توجه ۲.۵ درصدی در جذب اهدأکنندگان خون برای بار اول را تجربه کرده است. این افزایش، گامی مثبت در تأمین خون مورد نیاز مراکز درمانی استان محسوب می‌شود.

به گزارش یزدفردا؛ بر اساس گزارش سرپرست انتقال خون یزد، از ابتدای سال تاکنون:

· ۵۱,۱۹۸ نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

· ۳۷,۷۸۰ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

· ۹۶ درصد از اهداکنندگان را مردان و ۴ درصد را زنان تشکیل داده‌اند.

· ۶۳.۴ درصد اهداکنندگان، مستمر (دوبار در سال) بوده‌اند.

· ۱۲ درصد نیز اهداکنندگان بار اول هستند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۵ درصد رشد داشته‌اند.

نیاز مراکز درمانی به پلاکت و سلول‌های بنیادی

جوادزاده با اشاره به نیاز مستمر به پلاکت آفرزیس، از مردم دعوت کرد تا برای اهدای پلاکت و پذیره‌نویسی سلول‌های بنیادی خونساز اقدام کنند تا جان بیماران بیشتری نجات یابد.

وضعیت ذخایر خونی و درخواست مهم

وی با بیان اینکه ذخایر خونی استان یزد در حال حاضر مطلوب است و تقریباً ۱۰۰ درصد درخواست‌های بیمارستان‌ها پاسخ داده می‌شود، هشدار داد که با فرارسیدن فصل سرما و کاهش مراجعات، ممکن است این ذخایر با چالش مواجه شود. از این رو، از تمام اهداکنندگان خواسته شد تا اهدای خون را در برنامه‌های خود جدی بگیرند تا مراکز درمانی همچنان پوشش مناسبی داشته باشند.