زمان : 12 Azar 1404 - 13:21
شناسه : 216690
بازدید : 430
کرمان؛ نیازمند اصلاح برندینگ/ امیدوارم دهکده «امید و زندگی» تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل برسد استاندار کرمان: کرمان؛ نیازمند اصلاح برندینگ/ امیدوارم دهکده «امید و زندگی» تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل برسد یزدفردا؛ دکتر محمدعلی طالبی در مراسم آغاز عملیات بهره‌برداری از فاز اول بخش‌های مختلف دهکده «امید و زندگی» گفت: در استان کرمان نیازمند اصلاح برندینگ هستیم و زودن همه آثاری که در حوزه مبارزه با مواد مخدر به ویژه معتادان متجاهر وجود دارد.

به گزارش یزدفردا؛ وی با اشاره به آغاز بهره‌برداری از قسمت‌های متعدد این مجموعه، ابراز امیدواری کرد؛ این پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل برسد. 
 
طالبی با اشاره به برنامه‌های ویژه استان در حوزه‌های مختلف در قالب «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» اظهار داشت: به مردم کرمان قول داده‌ایم که از ابتدای سال آینده در هیچ نقطه‌ای از کرمان معتاد متجاهر نخواهیم دید.