اولین قربانی قاتل خاموش در یزد
یزدفردا؛ رئیس اورژانس استان یزد از فوت شهروند تفتی بر اثر گاز گرفتگی خبر داد.
به گزارش یزدفردا؛ دکتر سید محمد جواد میرجلیلی در تشریح جزئیات این خبر گفت: ساعت ۲۰:۵۴ شامگاه روز گذشته (یکشنبه ۱۱ آبان) تماسی مبنی بر مسمومیت با مونوکسید کربن توسط اورژانس ۱۱۵ دریافت و بلافاصله آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: متأسفانه مددجو که اهل روستایی از توابع شهرستان تفت بود قبل از رسیدن آمبولانس فوت کرده بود.
رئیس سازمان اورژانس استان ادامه داد: یکی از موارد فوریت در اورژانس که هر ساله با شروع فصل سرما شاهد آن هستیم مسمومیت با گاز مونوکسید کربن است. این گاز بی رنگ و بی بو که به قاتل خاموش معروف است هر ساله با آغاز فصل پاییز و استفاده نامناسب از وسایل گرمایشی جان افراد را میگیرد.
در صورت مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به سرعت در و پنجرهها باز شود. مصدوم به فضای باز انتقال داده شده و با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.