به گزارش یزدفردا: استاندار یزد در جریان این آیین، با اشاره به کلنگ زنی دو مجتمع خیری آموزشی در شهرستان اشکذر اظهار کرد: علاوه بر مجتمع اداری و آموزشی «شادروان حاج سید محمود حسینی» شاهد کلنگ زنی مدرسه خیری برادران کافی شهر مجومرد بودیم.
محمدرضا بابایی با بیان اینکه در نهضت عدالت آموزشی ۱۲۹ مدرسه در استان یزد بازسازی و یا احداث خواهد شد، افزود: در قالب این طرح ۹ مدرسه در شهرستان اشکذر با همت فرمانداری و آموزش و پرورش شهرستان انجام خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به فراهمسازی ساز و کارهای لازم برای احداث و بازسازی مدارس ۹ گانه شهرستان اشکذر خاطرنشان کرد: امیدواریم بزودی با بهرهبرداری از این مدارس شاهد ارتقا زیرساختهای آموزشی شهرستان اشکذر باشیم.
شایان ذکر است؛ مدرسه خیری ۶ کلاسه برادران کافی شهر مجومرد در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ متر مربع احداث می شود.