زمان : 04 Esfand 1403 - 21:36
شناسه : 211441
بازدید : 2507
توسعه نظام فناوری و نوآوری با توجه به اقتصاد دانش‌بنیان؛ یکی از اولویت‌های استان در سند کرمان برفراز/ روش‌های نوآورانه می‌تواند موجب نجات اقتصاد کشاورزی استان شود استاندار کرمان: توسعه نظام فناوری و نوآوری با توجه به اقتصاد دانش‌بنیان؛ یکی از اولویت‌های استان در سند کرمان برفراز/ روش‌های نوآورانه می‌تواند موجب نجات اقتصاد کشاورزی استان شود یزدفردا: استاندار کرمان، کارآفرینی خلاقانه و نوآورانه را یکی از ضروریات رهایی از مشکلات اقتصادی امروز و یک راهبرد استراتژیک برای تبدیل استان به یکی از قطب‌های نوآوری در کشور دانست.

به گزارش یزدفردا: دکتر محمد علی طالبی بعد از ظهر شنبه ۴ اسفند در همایش رویداد امید در تالار فرهنگ و هنر کرمان گفت: در اولین روز‌های حضورم در استان علاقه خودم را به افزایش فناوری و نوآوری نشان دادم و در جلسات متعدد به دنبال ایجاد فرصت‌هایی برای ارتباط بهتر و بیشتر با این حوزه و ایجاد بستر رشد و پویایی هر چه بهتر شرکت‌های فناوری و نوآوری استان بودیم. 

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های ما در استان همانطور که بارها تأکید کردم و در سند تحرک‌بخشی توسعه استان تحت عنوان "کرمان برفراز" هم جایگاه ویژه‌‌ای دارد؛ توسعه نظام فناوری و نوآوری با توجه به اقتصاد دانش بنیان است. 

استاندار کرمان با ابراز خوشحالی از اینکه موضوع این گردهمایی یا فراخوان یکی از موضوعات اولویت‌دار و مورد نیاز استان است، بیان داشت: محورهای این گردهمایی نیز جزو اولویت‌های استان است که باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی بحث کارآفرینی خلاقانه و نوآورانه را یکی از ضروریات رهایی از مشکلات اقتصادی امروز و یک راهبرد استراتژیک برای تبدیل استان به یکی از قطب‌های نوآوری در کشور عنوان کرد. 

طالبی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم استانی که توانسته در گذشته‌ها، مهد خلاقیت در حوزه‌های مختلف و تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها باشد؛ امروز هم به می تواند به اتکای همان تجربه ارزشمند، در عرصه فناوری و نوآوری موتور محرکی برای رفع مشکلات باشد. 

استاندار کرمان گفت: به عنوان مثال در بخش گردشگری یکی از افتخارات استان ایجاد فرصت‌ها برای رونق گردشگری بوده و زمانی استان پیشتاز در جذب گردشگران بوده است، اما امروز به دلایل مختلف گردشگری ما از رونق لازم برخوردار نیست. وقتی که فرصت‌ها برای ایجاد رونق گردشگری ایجاد می‌شود، شرکت‌های فناوری و نوآوری می‌توانند موجب رونق گردشگری در استان را فراهم کنند. 

وی ابراز داشت: در بخش کشاورزی ما افتخار می‌کنیم به عنوان یکی از قطب کشاورزی در کشور هستیم، اما با این واقعیت نیز روبرو هستیم که با ۶ میلیارد یا ۵ میلیارد مترمکعب مصرف آب و ۴۳ درصد اشتغال استان، بهره اقتصادی آنچنانی را مطابق با اشتغال و میزان آب نمی‌بریم. 

استاندار کرمان با بیان اینکه راه حل‌های خلاقانه و روش‌های نوآورانه می‌تواند موجب نجات اقتصاد کشاورزی استان شود، خطاب به شرکت‌های فناورآنه اظهار داشت: طبیعی است که دولت در کنار شما مسئولیت‌هایی را بر عهده دارد. دولت نقش پررنگی در ایجاد برخی زیرساخت‌ها مورد نیاز شرکت‌های نوآور داشته و در بحث تسهیل اقدامات و فعالیت‌هایی که کار شرکت‌های فناوری و نوآوری را راحت‌تر کند؛ نقش پررنگ‌تری خواهد داشت.

طالبی افزود: دولت می‌تواند در زمینه‌های لازم برای ایجاد همکاری‌های چند قطبی و میان شرکت نوآوری و فناوری و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ استان، نقش تسهیلگری داشته باشد و یا شاید جایی نیاز به ارتباط با نهادهای ملی یا حتی نیاز به همکاری بین‌المللی داشته باشیم که دولت همکاری لازم را خواهد داشت. 

وی با ابراز امیدواری از اینکه در عرصه عمل ایده‌های خلاقانه مورد نیاز استان؛ باید مورد هدف و توجه فناوری و نوآوری استان قرار بگیرد ادامه داد: امیدوار هستیم بتوانیم در کنار هم تجربه خوب از تعامل، همکاری و رشد حوزه فناوری و نوآوری در استان را داشته باشیم. 

وی در خصوص پارک علم و فناوری استان گفت: در بخش دولتی اقدامات و فعالیت‌هایی را برای ساماندهی پارک علم و فناوری قرار است انجام دهیم و در همین راستا نیاز است که هیاتی از وزارت علوم در استان حضور پیدا کنند و در راستای تقویت پارک علم و فناوری تصمیماتی گرفته خواهد شد. 

طالبی خاطرنشان کرد: ما هم در خدمت فعالان عرصه فناوری و نوآوری هستیم و هیچ محدودیتی در ارتباط با ظرفیت شرکت‌های فناوری و نوآوری استان نداریم. ایده‌ها و طرح‌هایی را که فکر می‌کنند ما در استان می‌توانیم دنبال کنیم مطرح و اگر لازم است به صورت مستقیم به بنده منعکس کنند.