به گزارش یزدفردا: وی افزود: همچنین باید دقت کنیم که سوء استفادهای در این سایتهای همسریابی صورت نگیرد، در عین حال که مکلف هستیم طرح مذکور را پیش ببریم. کارشناسی و نظارت بسیار جدی بر این مراکز انجام میشود و این فرصت و طرح به آشنایی بیشتر جوانان با یکدیگر برای امر ازدواج کمک میکند. اگر به دید کلی به این سایتهای همسریابی نگاه شود، طرح خوبی محسوب میشود و محلی است که جوانان میتوانند با یکدیگر آشنا شوند و به هم معرفی گردند و زمینه را برای افرادی که به نیت یک ازدواج دائمی به دنبال گزینه مناسب خود هستند، فراهم کند.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: همچنین گسترش فضای مجازی یک فرصت است و باید از آن استفاده شود. از طرف دیگر این سایتهای همسریابی میتواند آسیبها و تهدیدهایی را در پی داشته باشد و باید تلاش کنیم این تهدیدات را کمتر کنیم و طرح را به شکل مطلوبی پیش ببریم.
رحیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به ۲۰۵ مرکز همسریابی مجوز دادهایم و نظارتها بر آنها انجام میشود و هر گونه مشکلی داشته باشند پاسخگو هستیم. نیروی انتظامی و پلیس فتا باید مانع از فعالیت سایتهای همسریابی شود که فاقد مجوز هستند، اما به شکل قانونی فعالیت میکنند. فعالیت مراکز همسریابی یک قانون است و مکلف هستیم آن را اجرا کنیم، اما شاید بتوان این طرح را به شکل پیشرفتهتری عملیاتی کنیم و در این راستا استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی داخلی میتواند مطلوب باشد.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت مراکز و سایتهای همسریابی هیچ اشکالی ندارد و در تمام دنیا باب است، گفت: جوانان در این فضا میتوانند با یکدیگر آشنا شوند و این طرح برای افرادی که به واقع دنبال ازدواج دائمی هستند، مطلوب است و هیچ اشکالی ندارد و زیر سوال بردن این قانون چندان درست نیست. افرادی هم که به دنبال سوءاستفاده در این سایتهای همسریابی هستند، جاهای مختلف به شکل غیر قانونی وجود دارد.
معاون امور جوانان وزارت ورزش همچنین درباره پدیده خودکشی در میان نوجوانان گفت: بحث خودکشی نوجوانان موضوع بسیار جدی است و دستیار محترم اجتماعی دولت دکتر ربیعی یک کارگروه ویژه را برای این امر تشکیل دادهاند که دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی، دکتر بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی، وزارت کشور و بخشهای مختلف حضور دارند و به صورت جدی در حال رصد این موضوع هستیم و امیدواریم با اقدامات مناسب جلوی این مسئله را بگیریم. البته موضوع خودکشی در تمام دنیا وجود دارد و از نظر روانپزشکی اعتقاد داریم که هر کسی که به مرحله خودکشی میرسد، بالاخره یک مشکل جدی داشته است و اگر به غیر از اختلالات شخصیتی، عوامل اجتماعی دخیل باشند، باید کاملا ریشهیابی شود.
وی در ادامه گفت: نخستین گام در حل مشکلات نوجوانان این است که باید آنها را بشنویم و بتوانیم با آنها حرف بزنیم، متاسفانه این اتفاق نیفتاده است. در حال حاضر جامعه و خانوادهها، درکی از نوجوانان ندارند. در واقع نمیتوانیم با ادبیات ونگرش آنها به دنیا، با نوجوانان گفتوگو کنیم و باید برای حل مشکلات نوجوانان به یک گفتمان واحد با آنها دست پیدا کنیم، وگرنه هر کار دیگری بدون لحاظ کردن این مهم نتیجهای به دنبال ندارد.
رحیمی تصریح کرد: تنها با گفتوگوهای دوطرفه و شناخت نگرش و افکار نوجوانان میتوانیم برای آنها برنامه ریزی کنیم. گام بعدی برای حل مشکلات نوجوانان اقدامات عملیاتی برای آینده، اشتغال و امیدآفرینی برای نوجوانان کشور است و در واقع مهمترین ضربه به بدنه اجتماعی زمانی است که امید را از یک جامعه بگیریم و به نظر من مهمترین کار این است که نگذاریم این چراغ امید خاموش شود.