زمان : 20 Bahman 1403 - 17:59
شناسه : 210493
بازدید : 778
برگزاری ویژه برنامه «گذر جوانی» در بافت تاریخی/ افتتاح دبیرخانه طرح «وصال شیرین» در یزد برگزاری ویژه برنامه «گذر جوانی» در بافت تاریخی/ افتتاح دبیرخانه طرح «وصال شیرین» در یزد یزدفردا: معاون امور جوانان اداره ورزش و جوانان استان یزد گفت: برنامه «گذر جوانی» با مشارکت ۱۵ سمن در بافت تاریخی یزد در روزهای اول و دوم اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش یزدفردا: «علیرضا محمدی» ظهر امروز (یکشنبه ۲۰ بهمن) در نشست خبری که به مناسبت هفته جوان برگزار شد با اعلام اینکه هفته جوان از روز ۲۲ بهمن تا ۲۸ بهمن ماه نام‌گذاری شده و برنامه‌های ویژه‌ای در این هفته اجرا خواهد شد، گفت: از جوانان و سازمان‌های مردم‌ نهاد و اقشار مختلف درخواست داریم که به مانند سال‌های گذشته در روز ۲۲ بهمن ماه حضور ویژه داشته باشند.

وی افزود: برای اجرای برنامه‌های ویژه در هفته جوان جلسات متعددی را با سازمان‌های مردم ‌نهاد برگزار کردیم و به برنامه‌های بسیار خوبی نیز دست یافتیم که اجرا خواهند شد.

محمدی تصریح کرد: هم‌چنین طرح‌های مختلفی توسط سازمان‌های مردم‌ نهاد برای این ایام به دست ما رسیده و برنامه‌ها به علت تعطیلی‌های این هفته، در دهه اول اسفندماه برگزار خواهد شد.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان به برگزاری جشن بزرگ روز جوان اشاره کرد و گفت: برنامه «گذر جوانی» با مشارکت ۱۵ سمن در بافت تاریخی یزد در روزهای اول و دوم اسفندماه، شامل هفت ایستگاه که توسط سمن‌ها مدیریت می‌شوند و در آن بازی‌های بومی و محله‌ای در آن اجرا خواهد شد، برگزار می‌شود.

وی افزود: اردوی راهیان پیشرفت با حضور جوانان ۱۵ تا ۲۰ سال، برگزاری نشست علمی با همکاری دانشگاه یزد، غبارروبی گلزار شهدا در امامزاده جعفر(ع)، افتتاح چهار مرکز مشاوره، برگزاری جشن وصال، برگزاری نشست بین دانشجویان بین‌المللی و دانشجویان یزدی با هدف فرهنگی و تبادل اطلاعات بین جوانان کشورهای مختلف، برنامه اهدای خون با عنوان «نذر خون» از جمله برنامه‌های هفته جوان در استان یزد تدارک دیده شده است.

محمدی در پایان به اجرای طرح «وصال شیرین» در یزد اشاره کرد و گفت: دبیرخانه این طرح در استان یزد افتتاح می‌شود که هدف آن کمک به جوانان در زمینه ازدواج بوده و ۱۴ خدمات را تنها با مبلغ ۲۰ میلیون تومان ارائه خواهند داد.