زمان : 16 Bahman 1403 - 18:47
شناسه : 210207
بازدید : 910
شگرد جالب سارقان برای سرقت تلفن همراه شگرد جالب سارقان برای سرقت تلفن همراه یزدفردا: سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با وقوع یک فقره سرقت تلفن همراه از شهروندان، به روش زورگیری در شهرک گلستان، پیگیری موضوع و دستگیری سارقان در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان قرار گرفت.

به گزارش یزدفردا: این مقام انتظامی عنوان داشت: پس از اعزام مأموران به محلی که سرقت در آنجا رخ داده بود و با بررسی فیلم‌های دوربین‌های مداربسته موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارقان شدند و با کسب مجوز از مقامات قضائی به مخفیگاه متهمان آنها اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه هر ۲ را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: متهمان به کلانتری منتقل شدند و به جرم خود مبنی بر سرقت و زورگیری اعتراف کردند و اذعان داشتند که با ایجاد تصادف صوری اقدام به درگیری با شهروندان کرده و سپس در فرصتی مناسب تلفن همراه آنها را به سرقت می‌بردند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت خاطر نشان کرد: تا کنون ۶ نفر از شکات این سارقان شناسایی شده‌اند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد و متهمان برای انجام تحقیقات بیشتر و کشف جرایم احتمالی تحویل مقامات قضائی شدند.

سرهنگ محمد افشار به شهروندان توصیه کرد: شهروندان تلفن همراه خود را در معرض دید قرار ندهند، زیرا افراد سود جو با سو استفاده از بی توجهی مردم و تحت نظر داشتن آنها به راحتی اموال قیمتی را به سرقت می‌برند و در صورت وقوع هرگونه سرقت یا مشاهده موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس حاصل کنند.