زمان : 05 Bahman 1403 - 19:31
شناسه : 209039
بازدید : 2515
وزیر دادگستری: ترور قضات یک هشدار بود وزیر دادگستری: ترور قضات یک هشدار بود یزدفردا: امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری دولت چهاردهم، در رابطه با علل وقوع حادثه‌ی ترور شهیدان حجت‌الاسلام مقیسه و رازینی، گفت: حادثه‌ای که اتفاق افتاد، بسیار تلخ بود. در این واقعه، دو تن از قضات بسیار خوب و عالی‌رتبه ما را شهید کردند. این حادثه نشان داد که دشمن دست بردار نیست و در تمامی جا‌ها سعی می‌کند نفوذ کند تا اهداف خودش را پیاده کند، اما این هیچ‌گونه خللی در عزم مبارزه با فساد و به‌ویژه مبارزه با جرائم امنیتی که علیه مردم عزیزمان قبلا شکل گرفته یا از این به بعد شکل می‌گیرد، وارد نمی‌کند. قضات قوه قضاییه با استحکام بیشتری به این راه ادامه خواهند داد.

به گزارش یزدفردا: وی ادامه داد: اقدامات قضات عزیز ما که شهید شدند در حمایت از مردم و علیه کسانی بود که امنیت مردم را خدشه‌دار می‌کنند؛ بنابراین ما این حادثه را از باب فقدان این عزیزان به مسئولین قضایی و خانواده‌های محترم آنان تسلیت عرض می‌کنیم و برای خانواده‌هایشان صبر و اجر مسالت داریم. از طرفی باید تبریک گفت که این عزیزان در راه اهداف مقدسشان به شهدات رسیدند و تلاش کردند در راهی که انتخاب کرده بودند، پایدار باشند.

چهره‌ای که از قاضی رازینی مطرح می‌کردند، با واقعیت انطباق ندارد

وزیر دادگستری عنوان کرد: من آیت‌الله رازینی را بیشتر می‌شناختم در خصوص ایشان باید بگویم که ایشان ضمن اینکه آدمی قاطع و محکم بودند، بسیار دقیق و مهربان نیز بودند. یعنی تلاش می‌کردند تا آنجا که ممکن است مجارات‌های سنگین ندهند اگر جایی هم مجبور بودند هیچ علاجی نداشتند ایشان تلاش می‌کرد تا جایی که ممکن است اصلاح کند؛ لذا چهره‌ای که دشمنان از ایشان مطرح می‌کردند از سابق با واقعیت انطباق ندارد. بعضی اوقات قاضی، برای کسی که مرتکب جرمی شده است و مجازات آن سنگین خواهد بود، هیچ چاره‌ای جز صدور حکم ندارد، چون اگر حکم را صادر نکند، جامعه ناایمن می‌شود و امنیت باقی مردم از بین خواهد رفت. در عین حال مخصوصاً آقای رازینی که سال‌ها ایشان را می‌شناختم، آدمی بسیار منعطف، آرام و مهربان بود. خداوند رحمتشان کند. این پاداش اقدامات خالصانه است که آن هم شهادت بود.

این عضو دولت چهاردهم در رابطه با احتمال وجود نفوذی در دستگاه قضایی برای ترور این دو قاضی قاضی عنوان کرد: به هر صورت کسی که مرتکب این جنایت شده است در آن‌جا کار کار می‌کرده و معلوم است که این نفوذ است. دشمن به نزدیک‌ترین آدم‌هایی که با این اشخاص کار می‌کردند نفوذ می‌کند. برای پیشگیری باید دقت بیشتری صورت بگیرد. بله؛ این یک هشداری است که باید دقت و مراقبت بیشتری اتفاق بیفتد. ضمن اینکه دشمن تلاشش این است که یک جنگ شناختی را در کشور راه بیندازد. در حقیقت گاهی اوقات نفوذ این است که فکر‌ها و عقیده‌ها را عوض می‌کند که ممکن است بعضی‌ها بر اساس آن تصمیماتی بگیرند و اینها عامل دشمن شوند. خیلی باید دقت شود که این جنایات اتفاق نیفتد.