به گزارش یزدفردا: به همین دلیل هم ممکن است برخی از ما ایرانیها به ترکیبهای موجود در کیوی که بومی کشور خودمان نیست، حساسیت داشته باشیم. این مسئله حساسیت، در مورد پوست کیوی هم به شدت مطرح است.
یعنی از آنجا که پوست کیوی به دلیل جنس و شکل خاص خود ممکن است حاوی بسیاری از مواد آلرژن باشد، بنابراین امکان ایجاد حساسیت پوستی به شکل خارش یا حتی حساسیت خوراکی به پوست کیوی، چندان دور از انتظار نخواهد بود و به همین دلیل هم از طرف برخی کارشناسان توصیه میشود پوست کیوی را پیش از مصرف آن بگیرید.
از طرفی بد نیست بدانید مقداری فیبر، انواع ویتامین و حتی پروتئین در پوست برخی از میوهها و سبزیها وجود دارد و به همین دلیل توصیه میشود بیشتر میوهها و سبزیها را با پوست مصرف کنید. در مورد کیوی ممکن است ترکیبهای مختلفی مانند ترکیبهای فیبری موجود در پوست آن باعث ایجاد حساسیت شوند و این حساسیت هم خودش را با دلدرد یا سوءهاضمه پس از مصرف میوه نشان دهد بنابراین این به بدن شما بستگی دارد که بتوانید آن را با پوست میل کنید یا نه.
همان طور که ذکر شد؛ کیوی سرشار از ویتامین C است. تحقیقات اخیر نشان میدهد که کیوی سرشار از ویتامین E نیز هست. ویتامین E یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی آن میباشد که عبارت است از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرسهای فیزیولوژیکی و محیطی در بدن به وجود میآیند. روغنهای گیاهی، مغزها و جوانه گندم از منابع غذایی ویتامین E به شمار میروند.
تحقیقات اخیر محققان فرانسوی نشان میدهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند. آووکادو میوهای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید میتواند به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات، به رژیم غذایی افزوده شود.
کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاوونوئیدهای مختلف اهمیت بسیار زیادی در تأمین سلامت و پیشگیری از بیماریهای مختلف دارد. بر اساس مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطانها نقش دارد.
نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه میشود که اگر به این میوه یا پوست آن حساسیت ندارید، آن را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.