به گزارش یزدفردا: کتاب «نه مثل هر روز» نوشته فرهاد حسنزاده، داستانی تصویری و ساده برای کودکان است که به ماجرای گذر از روزمرگی، آشناشدن با شهر و کسبِ تجربههای شیرین کودکانه در کنار مامان و بابا میپردازد. هم آدمبزرگها و هم بچهکوچولوها هر روز در حال انجام دادن کارهایی هستند که روزهای قبل هم آنها را انجام میدادند و روزهای بعد نیز قرار است به همان شکل آنها را تکرار کنند. باایناوصاف شاید به نظر برسد که زندگی مجموعهای از اتفاقات تکراری و کسلکننده است و تمامی روزها شبیه به هم هستند؛ اما شهاب، قهرمان کوچک کتاب «نه مثل هر روز» به شما نشان میدهد که اتفاقاً هر روز یک روز تازه است که کلی اتفاقات جدید را در خود جای داده. اگر آدمها یاد بگیرند کارهای تکراری هر روز را با نگاهی تازه ببینند و آنها را به شکلی متفاوت انجام دهند، هیچوقت روزهایشان تکراری و ملالآور نمیشود.
شهاب، پسرک این داستان هر روز با صدای مادر از خواب بیدار میشود، صبحانهاش را همراه خانواده میخورد و سپس پدر به محل کار میرود و مادر او را به مهدکودک میبرد. مسیر هر روز شهاب پر از تجربههای کوچک اما خوشایند است؛ مثل سلامکردن به مجسمه میدان، شمردن قدمها یا ماشینهای قرمز روی پل.
اما یک روز، مادر بیمار میشود و پدر باید شهاب را به مهدکودک برساند. این تغییر ساده در برنامه روزانه، روزی متفاوت و پرماجرا را برای شهاب رقم میزند. او با پدر جاهای جدیدی در شهر را کشف میکند و تجربیاتی تازه به دست میآورد.
این داستان کودکان را تشویق میکند تا به زندگی روزمره با دیدی تازه نگاه کنند و هر روز را فرصتی برای کشف و لذتبردن بدانند.
«نه مثل هر روز» با تصویرگری هاله قربانی، توانسته دیپلم افتخار کتابهای تصویری مسکو در سال ۲۰۲۰ را کسب کند. این کتاب با زبانی ساده روایت شده است و کودکان نوآموز یا خردسال میتوانند بهراحتی با آن ارتباط برقرار کنند.
در بخشی از متن این کتاب میخوانیم:
هر روز صبح مامان مرا صدا میکند: «شهاب جان! بیدار شو. امروز یک روز تازه است.»
هر روز ساعت هشت من و مامان به مهدکودک میرویم.
هر روز جلو در با بابا خداحافظی میکنیم. او از آنطرف میرود و ما از اینطرف.
از خانه تا سر کوچه هشتادوپنج قدم است.
من بلدم تا صد بشمارم.
اطلاعات بیشتر:
انتشارات کتاب چ، کتاب تصویری «نه مثل هر روز» نوشته فرهاد حسنزاده با تصویرگری هاله قربانی را در ۴۸ صفحه مصور و بهای ۱۱۰ هزار تومان برای مخاطبان بالای ۶ سال منتشر کرده است. این اثر به فهرست چهلوپنجم لاکپشت پرنده راه یافته و نشان «۵ لاکپشت پرنده زمستان ۱۴۰۱» را دریافت کرده است.