به گزارش یزدفردا: ابتدا با خودتان کار را آغاز کنید. از خودتان بپرسید که چگونه با موضوع یا شخص ارتباط بر قرار کرده اید. واکنش بدن خود را بررسی کنید و از خود بپرسید چه احساسی دارید – نگرانی، نا امیدی، ترس، درد و یا خشم؟ هر چه که باشد، فقط آن را یاد داشت کنید، اجازه دهید خودتان باشید. کمی مکث، نفسی عمیق و سپس بر روی هدفتان تمرکز کنید. استدلال کنید چرا دارید مخالفت میکنید؟ به چه نتیجهای امیدوار هستید؟ آیا میتوانید ضمیمههای مورد تاییدی ارائه دهید؟
اگر ناراحت هستید، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و نوعی رفتار پذیرشی از خود نشان دهید. واکنش شما میتواند در هر لحظه از یک مکالمه شاهد تغییرات بسیاری باشد.
در اولین گام برای کنار آمدن با بحث، سعی کنید در مورد آنچه در حال تلاش برای حلش هستید موافقت کنید. در مجموع از بحثهای طولانی اجتناب کنید، در نهایت متوجه خواهید شد که هرگز نباید وارد بحث میشدید، یا این چیزی نبوده که ارزش بحثش را داشته باشد.
هنگامی که دیدگاههای مختلف و متناقض با نگرش شما بیان میشوند، سعی کنید این کار را انجام دهید بدون اینکه خشمگین شوید.
اگر اختلاف نظر همچنان پا بر جا بود، حقیقت را حتی زمانی که سخت است بیان کنید. حقیقت را بدون ترس از قضاوت و یا مجازات شدن بیان کنید. آرامش خود را حفظ کرده و سعی کنید به شخص مقابل احترام بگذارید، حتی اگر عمیقا با نظریههای او مخالف باشید. داشتن یک ذهن باز به شما کمک میکند تا یک تحلیل مسالمتآمیز را به سر انجام برسانید.
در نهایت، از کسب این تجربه سپاسگذار باشید، حتی وقتی استدلال ناراحت کنندهای داشته اید، این مسئله میتواند برای یادگیری و رشد مهارتها مفید باشد.