زمان : 09 Dey 1403 - 16:44
شناسه : 206287
بازدید : 2525
ولایت‌پذیری شرط امضای سند بندگی انسانها نزد خداوند است ولایت‌پذیری شرط امضای سند بندگی انسانها نزد خداوند است یزدفردا: مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه علم و هنر یزد ولایت‌پذیری را شرط امضای سند بندگی انسانها در نزد خداوند خواند و گفت: فتنه‌ها در آخرالزمان به هم نزدیکتر و دشوارتر می‌شوند و شرط عبور سالم از آنها در دوران غیبت خورشید اقتدا به ماه است.

به گزارش یزدفردا: حجت الاسلام «محمدحسین شعبانزاده» صبح امروز یکشنبه نهم دی در نشست بصیرتی اعضای سازمان جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و هنر در استان یزد که به مناسبت حماسه نهم دی برگزار شد، با بیان این که جنس حوادثی مانند ۹ دی و انقلاب اسلامی از جنس مبارزه حق علیه باطل است، اظهار کرد: ابتدای داستان ولایت از غدیر خم نیست بلکه داستان از آفرینش انسان و دستور خداوند بر سجده کردن فرشتگان بر آدم به عوان خلیفه الله آغاز می‌شود.

وی با اشاره به خلق آدم از خاک به عنوان کم‌ارزش‌ترین عنصر در طبیعت، گفت: قطعاً این انتخاب توسط خداوند، فتنه‌ و دستاویز برای شیطان برای سجده نکردن بر آدم بود و پس از آن شیطان از خداوند فرصتی خواست تا شکل دادن جبهه باطل برای نابودی انسان تلاش کند.

وی با بیان این که از همان زمان جبهه حق نیز برای مقابله با لشکر ابلیس ایجاد شد، گفت: لشکر ابلیس به دنبال جان انسانها نیست بلکه به دنبال نابودی ایمان آنهاست و شیطان از زمان خلق آدم تاکنون حتی یک ساعت هم آتش‌بس را نپذیرفته و همچنان در نبرد با انسانهاست.

شعبانزاده خط سیر این داستان را ولایت و ولایت‌پذیری خواند و گفت: مقابله جبهه حق علیه باطل در حقیقت از نپذیرفتن ولایت انسان به عنوان خلیفه الله توسط شیطان و فتنه گری در این باره آغاز شد.

وی عنوان کرد: قطعاً عبادت به تنهایی نمی‌تواند همای سعادت را نصیب انسانها کند بلکه زمانی سند بندگی خداوند امضاء خواهد شد که ولایت خلیفه الله او را بپذیریم.

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه علم و هنر با اشاره به فتنه‌های فراوان شیطان در دوران حیات انسانها، به فتنه سامری و عاقبت قوم بنی اسرائیل اشاره و اذعان کرد: این فتنه زمانی شکل گرفت که قوم بنی اسرائیل به هارون گفتند که هرچند تو جانشین موسی(ع) هستی ولی در حد و اندازه او نیستی و نمی‌توانیم از تو پیروی کنیم و این دقیقاً همان اشتباه شیطان در مقایسه خلیفه الله با خداوند و در نتیجه، نپذیرفتن ولایت انسان بر روی زمین بود و همین نقطه‌ای شروع نابودی قوم بنی اسرائیل شد.

وی به داستان کربلا نیز به عنوان نمونه‌ای دیگر از غدیر و فتنه افکنی شیطان در این واقعه اشاره و تصریح کرد: مردم کوفه با این استدلال از مسلم ابن عقیل(ع) حمایت نکردند که او تنها نماینده ابی عبدالله(ع) است و نباید جان خود را فدای مسلم(ع) کنیم و در واقع ولایت مسلم(ع) را به عنوان نماینده حسین ابن علی(ع) قبول نکردند و ماحصل آن واقعه عاشورا شد.

شعبانزاده با تاکید بر این مطلب که تاکید کرد: نباید در جریان پذیرفتن ولایت افراد، وزن آنها را ملاک قرار دهیم بلکه باید وزن کسی که این افراد را انتخاب می‌کند، اهتمام کنیم، یکی از خاصیت‌های فتنه‌ها را ریزش حتی انسان‌های ارزشی دانست و گفت: متاسفانه هر چه به آخرالزمان و ظهور نزدیک می‌شویم، فاصله بین فتنه‌ها کم و بسیار و دشوارتر می‌شود و برای این که بخواهیم با سلامت به سایه ظهور برسیم، باید هر روز ایمان خود را بیش از پیش تقویت کنیم.

وی سفارش خداوند در این رابطه را بنا بر آیات قران کریم، اطلاعت از رسول و اولی الامر ذکر کرد و گفت: در واقع، ائمه معصومین(ع) سرشاخه‌های اولی الامر هستند و اولی الامر را شبکه‌ای از اولیاء الله تشکیل می‌دهند.

حجت الاسلام شعبانزاده گفت: خداوند در طول تاریخ، پیامبرانش را برای ایجاد حکومت الله فرستاده و لذا در زمان غیبت نیز به تشکیل حکومت غیرالهی رضایت نخواهد داد و رهبری حکومتی که مورد رضایت خداوند باشد قطعاً باید بر عهده کسی باشد که شبیه‌ترین فرد به ائمه معصومین(ع) است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت پیروی از ولایت فقیه در دوران غیبت برای در مسیر حق ماندن، اظهار کرد: البته معتقدیم غیبت کبری از بعد رحلت پیامبر(ص) و با خانه نشینی امیرالمومنین(ع) آغاز شد و امامان بعد از حضرت علی(ع) همانند خورشید پنهان پشت ابر بودند به نحوی که مردم به تاریکی عادت کردند و خداوند امام دوازدهم را از نظرها پنهان کرد تا هنگامی که مردم از ظلمت و تاریکی خسته شدند و انتظاری در وجود آنها جوانه زد، او را مجدداً ظاهر سازد.

وی نکته حائز اهمیت در این باره را این چنین بیان کرد: در شب غیبت خورشید، برای نشان دادن علاقه خود به خورشید راهی جز اقتدا کردن به ماه که انعکاس دهنده نور خورشید است، وجود ندارد والا هیچ کسی ادعا نکرده که نور ماه از خودش است یا نور آن به اندازه خورشید است بلکه مدعی هستیم که نور ماه ما نشات گرفته از نور خورشید است.

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه علم و هنر یزد در پایان تاکید کرد: کسانی که در شب تاریک به ماه اقتدا نکنند، قطعاً در هنگام روز و هنگام وجود خورشید نیز از شکافته شدن فرق خورشید زمانشان یعنی امیرالمومنین(ع) هراسی نخواهند داشت.