اگر اهل تهیه یک دسر خوشرنگ با لبو هستید، این شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا را از دست ندهید.
لبو تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰گرم)
کره نرم ۲۵۰ گرم
رنده پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری
پودر شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم)
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
۱. ابتدا پوست لبوها را بگیرید و رنده کنید.
۲. کره و شکر را داخل کاسهای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
۳. در مرحله بعد رنده پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.
۴. در ادامه تخم مرغها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست شود.
۵. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.
۶. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
۷. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ میشود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.
علت پف نکردن کیک لبو عبارتند از:
الک نکردن آرد
جدا زدن سفیده و زرده تخم مرغ
هم نزدن کافی تخم مرغ و شکر
بکینگ پودر خراب
باز نکردن درب فر یا قابلمه
همزدن مواد کیک در یک جهت
روغن و قالب متناسب