زمان : 19 Aban 1403 - 18:07
شناسه : 202048
بازدید : 2619
اصلاح راه‎های روستایی یزد روی دست‌انداز تامین اعتبار/تکمیل راه‎های روستایی استان به زودی اصلاح راه‎های روستایی یزد روی دست‌انداز تامین اعتبار/تکمیل راه‎های روستایی استان به زودی یزدفردا: معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد ضمن وعده اتمام فرایند راه‌سازی برای تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان، تخصیص نیافتن اعتبار را باعث طولانی شدن و تزلزل در اصلاح راه‌های روستایی خواند.

به گزارش یزدفردا: «حامد معتمدی» اظهار کرد: با توجه به این که سیاست دولت مبنی بر ایجاد و بهره‌برداری راه‌های روستایی با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است، تاکنون ۹۹ درصد از این راه‌ها در استان یزد ایجاد شده است.

وی با نوید اتمام و بهره‌برداری از کل راه‌های روستایی استان در آینده نزدیک، عنوان کرد: استان یزد جزو اولین استان‌هایی خواهد بود که راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار در آن به بهره‌برداری می‌رسد.

این مسئول با اشاره به این که از ابتدای سال جاری حدود پنج کیلومتر راه روستایی در استان ایجاد شده است، افزود: در حال حاضر طرح ایجاد راه دسترسی به زیارتگاه پیرهریشت اردکان به طول پنج کیلومتر و بخشی از مسیر زردین به منشاد با ۶۰ درصد پیشرفت در حال اجراست.

وی با اشاره به مرمت مستمر آسفالت‌ راه‌های روستایی استان، تصریح کرد: بخشی از راه روستایی بهدان شهرستان بهاباد به طول ۲.۶ کیلومتر و قسمتی از راه روستای بنیز به باب‌دهوییه این شهرستان به طول ۱.۳ کیلومتر تاکنون مورد اصلاح و راه‌ روستاهای حسین‌آباد شهرستان خاتم نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

معتمدی با اشاره به این که نبود اعتبار کافی برای ایجاد راه‌ها موجب طولانی شدن عملیات اجرایی آنها می‌شود، خاطرنشان کرد: اکثر راه‌های روستایی که چندین سال از ساخت آنها گذشته، نیاز به روکش و ساخت و ساز فنی دارند ولی تخصیص نیافتن اعتبار باعث ناامیدی پیمانکاران و تزلزل در اصلاح راه‌های روستایی شده است.

به گفته وی، وجود معادن در برخی راه‌ها و عبور ماشین‌آلات سنگین معدنی یکی از عوامل مهم در خرابی راه‌های روستایی است که امیدواریم با پیگیری مسئولان این معادن از مسئولیت اجتماعی خود برای کمک به بهبود این راه‌ها هزینه کنند.

معاون اداره کل راهداری استان در پایان یادآور شد: ارتقای کیفیت آسفالت راه‌های روستایی موجب تسهیل در رفت و آمد اهالی منطقه و در نهایت منجر به رونق کسب و کار روستاییان شده و از مهاجرت آنها به شهرها جلوگیری می‌کند.