به گزارش یزدفردا: «اوران نولسون» در بیمارستان گریت اورموند استریت (GOSH) شهر لندن تحت عمل جراحی قرار گرفته است تا محرک عصبی Picostim در مغزش قرار بگیرد. Picostim برای کنترل شکل نادری از صرع با نام سندرم Lennox-Gastaut طراحی شده است.
براساس گزارش گاردین، محققان دانشگاه کالج لندن، بیمارستان کالج کینگ و دانشگاه آکسفورد که مسئول این برنامه آزمایشی هستند میگویند که میزان تشنج نولسون از زمان دریافت این ایمپلنت که توسط Amber Therapeutics ساخته شده است، تا ۸۰ درصد کاهش یافته است. به گفته پزشکان، تشنجهای او به قدری شدید بوده که نیاز به مراقبت دائمی داشته و گاهی اوقات هوشیاری خود را از دست میداده و نیاز به احیا داشته است.
ایمپلنت نصبشده در مغز نولسون شامل دو الکترود میشود که در اعماق مغز او قرار دارند و جریان الکتریکی ثابتی را به مغز ارسال میکنند که از تشنج جلوگیری میکند یا آن را کاهش میدهد.
مادر بیمار میگوید:
«ما شاهد پیشرفت بزرگی بودهایم. میزان تشنجها کاهش یافته و شدت آنها کم شده است. او اکنون بیشتر حرف میزند و فعالیت دارد. او ۱۳ ساله شده و قطعاً میتوانم بگویم که صاحب یک نوجوان هستم.»
محرک عصبی Picostim تنها یکی از دستگاههایی است که برای درمان تشنج آزمایش میشود. در سال ۲۰۲۰ نیز محققان یک دستگاه EEG پوشیدنی به نام Epiness ساختند که میتواند تشنج را تا یک ساعت قبل از وقوع آن پیشبینی کند. همچنین دو سال قبل بازوبند هوشمندی به نام Nightwatch ساخته شد که میتواند تشنجهای شبانه را تشخیص دهد.