یزدفردا_گردشگری: در میان انبوه نخلستانهای جنوب شرقی ایران، شهر کهنوج با جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوان، خودنمایی میکند. این شهر که در ۳۲۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده، با تابستانهای گرم و خشک و پاییز و زمستانهای معتدل، پذیرای گردشگران از سراسر ایران است.
طبیعت بکر و سرسبز کهنوج
یکی از دلایل شهرت کهنوج، نخلستانهای پهناور آن است. سرسبزی این نخلستانها در فصل بهار، چشم هر بینندهای را خیره میکند. علاوه بر نخل، درختان دیگری مانند کنار، کسور و لیمو نیز در این منطقه به چشم میخورد.
دره لمبورو: واحهای در دل کوهستان
در دو کیلومتری جنوب روستای کوتک بالا، درهای سرسبز به نام لمبورو واقع شده است. این دره که در گذشته روستایی آباد بوده، اکنون خالی از سکنه است. درختان بلند، چشمههای آب دائمی و بقایای خانههای سنگی، زیبایی خاصی به این منطقه بخشیدهاند. در دره لمبورو، دو قدمگاه نیز وجود دارد که مورد احترام اهالی منطقه است.
تنگ موردان: تنگهای شگفتانگیز با دیرینهای کهن
تنگ موردان، تنگهای زیبا و منحصر به فرد در کهنوج است. نام این تنگه از گیاه مورد گرفته شده که در این منطقه به وفور میروید. باغها و نخلستانهای سرسبز، درههای فرعی متعدد و روستای موردان، بر جذابیت این تنگه افزودهاند.
تنگ دل دل: مکانی با منظرهای شگفتانگیز و حکایتهای تاریخی
زیباترین بخش تنگ موردان، مکانی موسوم به تنگ دل دل است. دیوارههای بلند و صیقلی کوه در دو سوی رودخانه، منظرهای چشمنواز خلق کردهاند. در این مکان، سنگنگارههایی تاریخی نیز به چشم میخورد که از قدمت دیرینه آن حکایت دارد.
تنگ زرچین: طبیعت بکر و خنک در دل کوهستان
در شمال غربی کهنوج، تنگ زرچین با طبیعت بکر و درختان نخل فراوان، انتظار گردشگران را میکشد. این تنگه در فصلهای زمستان و بهار، پذیرای رودخانهای فصلی است و به دلیل آب و هوای خنک، در پاییز و زمستان مقصدی محبوب برای گردشگری است.
منطقه گشکندر: طبیعت بکر و سوغاتیهای منحصر به فرد
منطقه گشکندر از دیگر جاذبههای طبیعی کهنوج است. این منطقه به دلیل وجود سنگهای حنایی رنگ، به تنگ حنایی نیز معروف است. طبیعت بکر گشکندر، سرشار از گلهای وحشی، کندوهای عسل طبیعی و درختان کنار است. نوعی درخت کنار موسوم به کنار لمبیری نیز در این منطقه به چشم میخورد که دانههایی ریز و مزهای خاص دارد.