زمان : 03 Bahman 1402 - 10:38
شناسه : 189852
بازدید : 3321
چالش‌های کهنه فراروی توسعه جنوب کرمان چالش‌های کهنه فراروی توسعه جنوب کرمان یزدفردا: در جلسه استاندار کرمان با سران طوایف، مسئولان و معتمدین همصدا از چالش‌هایی سخن گفتند که سال‌ها گریبانگیر توسعه جنوب کرمان هستند.

به گزارش یزدفردا: علی شعبانی فرماندار کهنوج شامگاه دوم بهمن ماه در جلسه سران طوایف با استاندار کرمان به میزبانی کهنوج از ذخیره‌های معدنی سخن به میان آورد که متاسفانه معادنی غنی مانند کرومیت، سیلیس و مس تعطیل شده‌اند و برای تعیین تکلیف نهایی آنها که نقش مستقیمی بر اشتغال و اقتصاد جوانان دارد، نگاه ویژه نماینده عالی دولت را با استفاده از همه ظرفیت‌ها می‌طلبد.

وی استفاده از انرژی پاک و کم هزینه گاز را برای خانوارها هزینه بر عنوان کرد که علی رغم نصب ۱۳ هزار علمک، استفاده عمومی از گاز همچنان در گیر و دار هزینه‌هاست.

فرماندار کهنوج دامداری و کشاورزی را منبع درآمد مردم جنوب کرمان و کهنوج دانست که متاسفانه همه ساله دستخوش نوسانات قیمت‌ها قرار می‌گیرند و عایدی برای قشر محروم در بر نخواهند داشت.

شعبانی از آغاز حفر ۱۷حلقه چاه برای رفع مشکلات آب شرب خبر داد که متاسفانه شرکت آب و فاضلاب در تکمیل خط انتقال همکاری لازم را ندارد و تنها از این تعداد ۱۱ حلقه حفر شده است.

فرماندار کهنوج با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان از افتتاح تعدادی از زیرساخت‌های در دست احداث در ایام دهه فجر نیز خبر داد و افزود: بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی کهنوج با پیشرفت فیزیکی قابل توجهی همراه است که دانشکده پرستاری و ساختمان آزمایشگاه و اورژانس جدید در دهه فجر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی از سیلابی بودن ۳۰ کیلومتر از شهر چاه مرید ابراز نگرانی کرد که متاسفانه این شهر امکان توسعه بیش از این را ندارد.

شعبانی تامین سوخت موردنیاز را با توجه به اینکه شهرستان کهنوج منطقه سبز است از جمله مشکلاتی دانست که همچنان گریبانگیر است.

وجود ۳۰ مدرسه کلنگی در کهنوج

حجت الاسلام احمد نجنو امام جمعه کهنوج نیز در این نشست مشارکت ۹۵ درصدی مردم جنوب کرمان را در انتخابات برگ زرینی در کارنامه انقلابی این منطقه دانست و خطاب به مسئولان و دست اندرکاران گفت: انتظار است مسئولان هم پا به پای این مردم باشند و در حل مشکلات مطرح شده همت کنند که نادیده گرفتن این مهم تبعات دیگری هم به همراه خواهد داشت.

وی بر لزوم پایبندی عملی نسبت به جهاد تبیین و پرهیز از هر گونه شعار تاکید کرد و زمینه دلگرمی مردم را با خدمت بی‌منت خواستار شد و اظهار کرد: زیبنده نیست مردم ما روی گنج باشند اما با فقر زندگی کنند.

امام جمعه کهنوج نسبت به وضعیت آبدر این شهرستان هشدار داد و از وجود ۳۰ مدرسه کلنگی با عمر بیش از ۳۰ سال ابراز تاسف کرد که تهدیدی برای جان دانش آموزان و فرهنگیان محسوب می‌شوند که باز هم جای تاسف است که اداره آموزش و پرورش با جمعیت ۲۵ هزار نفری جامعه دانش آموزی، بدون مدیر است.

وی روی آوردن به درآمدهای ناشی از شغل‌های کاذب را یادآور شد که علت اصلی آنها نبود اشتغال مناسب است.

در ادامه حجت الاسلام میثم تارم امام جمعه جیرفت استقبال مردم از انتخابات را بر اساس شواهد مثبت ارزیابی کرد و از مسئولان خواست تا زمینه مشارکت بالا را فراهم نمایند.

وی افزود: وظیفه داریم زمینه ساز حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم و نخبگان هم رفتار و حرف‌های خود را مدیریت کنند، چرا که هر حرف و عملی ممکن است عکس العمل ناخواسته‌ای داشته باشد که این امر موجب تقویت ایران اسلامی خواهد شد.

وی مشکلات بخش کشاورزی و اُفت قیمت‌ها را متذکر و توجه به مشکلات مردم را خواستار شد و از مسئولان ذیربط خواست به شکلی مدیریت کنند تا شاهد کاهش قیمت‌ها و ضرر و زیان کشاورزان نباشیم.

در جلسه سران طوایف، ائمه جمعه، فرمانداران و جمعی از مسئولان با استاندار کرمان مشکلاتی از جمله آفات بخش کشاورزی، عدم توجه به نخلداران جنوب کرمان، سوخت موتورپمپ‌های کشاورزی، سهیمه بندی اخیر که با توجه به گرمای تابستان در ایاب و ذهاب مردم مشکل ایجاد خواهد شد و توزیع عادلانه منابع مطرح شد.