زمان : 09 Mehr 1402 - 11:21
شناسه : 181594
بازدید : 3124
46 طرح توسعه شرکت با پیش بینی سرمایه گذاری 8 میلیارد چادر ملو 46 طرح توسعه شرکت با پیش بینی سرمایه گذاری 8 میلیارد

به گزارش یزدفردا: ضرورت حركت به سمت فرآوري باطله ها، با طرح هاي نوآوران
مديرعامل شركت معدني و صنعتي چادرملو گفت: با توجه به كاهش ذخاير معدني، بايد با استفاده از طرح هاي نوآورانه، به سمت فرآوري معادن جديد كه همان باطله هاست پيش رويم.
به گزارش روابط عمومی چادرملو، در نخستین رويداد ملي صنعت دانش بنيان که با حضور شركتهای  پیشران در عرصه دانش بنیان ها   در سالن همايش هاي كتابخانه ملي تهران برگزار گردید، مهندس امير طاهر زاده با بيان اين مطلب گفت: با توجه به سرعت جهاني شدن و رقابت پذيري در صنعت فولاد، افزايش بهره وري و بهبود عملكرد اين صنعت از اهمیت خاصی برخوردار گردیده كه تنها از طريق اقتصاد دانش بنيان و دانش محور امكان پذير است. وي افزود: در اين ميان، يكي از سياست هاي كشور، توسعه اقتصاد غير نفتي است و بخش معدن و صنايع معدني مي تواند در اين زمينه نقش موثری ايفا كند.
مديرعامل شركت معدني و صنعتي چادرملو با اشاره 46 طرح توسعه شرکت با پیش بینی سرمایه گذاری 8 میلیون یورو گفت : تدوين 18 استراتژي در دستور کار این شركت است که  4 استراتژي  آن با موضوع نوآوري و همكاري شركت هاي دانش بنيان در ارتباط است و موضوعاتي همچون بومي سازي، حركت به سمت هوشمندسازي، كسب و كار دانش بنيان و توسعه زيست بوم فناورانه در اولويت قراردارد.

وي تصریح کرد: چادرملو در سال گذشته، حدود 800  قطعه را بومي سازي كرده است كه حدود 25 ميليون يورو صرفه جويي ارزي داشته  و نسبت به سال 1400 بالغ بر 9 میلیون یورو  افزونتر بوده است.

مهندس طاهرزاده با اشاره به اقدام مهم اين شركت به منظور بهره گیری از طرح ها و ایده های نوین در صنعت فولاد اعلام كرد: با تاسيس مركز نوآوري چادرملو (نوچاد) گام مهم و ارزشمندی در این راستا برداشته شد و اکنون با  فراخوان جذب ايده، 30 ايده به دستمان رسيده كه 11 طرح را به عنوان طرح هاي اصلي اعلام كرديم .
 وی افزود: انتظار داريم با استقبال شركت هاي دانش بنيان گامهای گسترده تری  در جهت  بازيافت باطله ها و بهبود فرآيند فولادسازي  با هدف افزایش ظرفیت رقابت پذيري برداریم .

مدیر عامل چادرملو همچنین گفت: مهمترين طرح در حال تدوين اين شركت، ترسیم نقشه راه شاخص هاي هوشمند سازی عملكرد زنجيره فولاد است كه در آن گلوگاه هاي اين بخش شناسايي مي گردد. تا بتوان فناوري نسل 4 را در جهت افزایش توان رقابت پذیری در جامعه بين المللي تعمیم بخشیم .
گفتنی است،  در حاشيه اين همايش، تفاهم نامه هاي همکاری ميان شرکت هاي حاضر در اين همايش به امضا رسيد و از بسته امتيازات ويژه شركت هاي دانش بنيان رونمايي شد.