به گزارش یزدفردا، شنیده ها حاکی از این است که یکی از کارگاه های شن و ماسه در جاده کنجکوه مهریز در حال ساخت سوله برای استقرار دستگاه سنگ شکن و تولید خاک کاشی است و این تهدیدی بزرگ برای محیط زیست مهریز محسوب می شود.
آیا مسئولان استان و شهرستان مهریز خود را به خواب غفلت زده اند؟
این اتفاق در حالی در حال رقم خوردن است که مردم شهرستان مهریز درخواست های زیادی برای تعطیلی کارگاه های شن و ماسه داشته اند و نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی هم از طریق بازرسی برای تعطیلی و انتقال آنان به سمت ماسه کوهی و نقاط دورتر از مناطق مسکونی و باغات مهریز در حال پیگیری است و 15 تیرماه 1401 صباغیان در نشست مردمی به فرماندار مهریز دستور توقف فعالیت معادن شن و ماسه وانتقال آنان به دورترین مکان از باغات و مناطق مسکونی مهریز را داد که هنوز بی نتیجه مانده است.
رئیس محیط زیست مهریز هم بارها این کارگاه ها را در لیست صنایع آلاینده عنوان کرده و مدیرکل محیط زیست یزد هم تازگی در گفتگو با ایرنا گفته بود که چاله های ایجاد شده توسط کارگاه ها باید به شکل قبلی خود برگردد.
ولی در کنار گوش مسئولانی که به خواسته مهریز توجه نمی کنند، کارگاه های شن و ماسه با بلوک کردن زمین های رودخانه و ساخت ساختمان روز به روز در حال توسعه هستند و اندازه چند نسل خود در کارگاه، ماسه دپو کرده اند.
حال با وجود نزدیکی این کارگاه ها به مناطق مسکونی و استقرار آنان در بالادست شهر مهریز و آلایندگی و کمبود آب در شهرستان مهریز، توسعه کارگاه شن و ماسه چه توجیهی دارد و با کدام مطالعه و امکان سنجی زیست محیطی، کارگاه های شن و ماسه در حال توسعه و سوله تولید خاک کاشی در مهریز در حال ساخت است؟
سوال اینجاست که مسئولان استان و شهرستان مهریز چرا خود را به خواب غلفت می زنند و از این تهدیدهای زیست محیطی برای باغ شهر مهریز پیشگیری نمی کنند؟