زمان : 02 Esfand 1400 - 14:21
شناسه : 171704
بازدید : 3706
رونق تولید زمینه ساز خنثی سازی تحریم است نماینده ولی فقیه در استان یزد: رونق تولید زمینه ساز خنثی سازی تحریم است نماینده ولی فقیه در استان یزد: امیدواریم مسئولان هرچه سریعتر با خنثی سازی تحریم‌ها و رفع مشکلات، زمینه رونق تولید را فراهم کنند.

به گزارش یزدفرداآیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با جمعی از دامداران صنعتی کشور با اشاره به مشکلاتی که دامداران با آن مواجه هستند، گفت: این مشکلات با توکل به خدا و صبر و استقامت برطرف می‌شود. البته وظیفه همه مسئولان این است که زمینه را برای رشد و پیشرفت کار شما فراهم کنند.

وی درباره مشکل خوراک دام اظهار داشت: در این زمینه به رئیس جمهور پیشنهاد دادم که وزارت جهاد کشاورزی، هر استان را مکلف به خودکفایی در زمینه تولید خوراک دام استان خود کند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه ظرفیت تولید خوراک دام در کشور ما وجود دارد، افزود: حتی خود دامداران می‌توانند در کنار دامداری خود به کشت خوراک دام بپردازند، که البته دولت نیز در این زمینه باید همراهی و مساعدت کند.

ناصری ادامه داد: در این شرایط لازم نیست همواره نگران مسئله تامین خوراک دام باشید و تحقق این امر نیازمند همت و همدلی دارد. امیدواریم هرچه سریعتر به خودکفایی در تامین خوراک دام دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به لزوم تحمل سختی‌ها و مشکلات در شرایط دشوار اقتصادی تصریح کرد: امیدواریم با استقامت در مسیر تولید، به زودی به شرایط مطلوب اقتصادی برسیم. البته عده‌ای نیز سودجو و زیاده خواه هستند و با کارشکنی مشکلاتی ایجاد می‌کنند که باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزی و اقدام لازم صورت بگیرد.

نماینده ولی فقیه با اشاره به اینکه مسئولان برای رفع موانع کسب و کار در حال برنامه ریزی هستند، افزود: امیدواریم مسئولان هرچه سریعتر با خنثی سازی تحریم‌ها و رفع مشکلات، زمینه رونق تولید و شکوفایی اقتصادی کشور را فراهم کنند.

وی از فعالان حوزه تولید به عنوان جهادگران اقتصادی یاد کرد و افزود: تحمل رنج و مشقت در مسیر تولید بی شک اجر و مزد خود را دارد و کسی که در راه خدا جهاد می‌کند، خدا راه را به او نشان خواهد داد.

گفتنی است در این دیدار دامداران مناطق مختلف کشور به بیان مسائل و مشکلات خود در زمینه دامداری پرداختند.