"علیرضا نوکار" در نشست با خبرنگاران این شهرستان به بیان عملکرد دوساله خود در فرمانداری پرداخت و از افزایش 3.8 درصدی اعتبارات شهرستان در سال 1400 خبر داد و بیان داشت: در دو سال گذشته شاهد افزایش 3.8 افزایش اعتبارات شهرستان تفت بودهایم و اعتبار پیشبینیشده برای سال جاری 410 میلیارد ریال است که با این اعتبار پیشبینی اجرای 38 پروژه صورت گرفته است.
فرماندار شهرستان تفت خاطرنشان کرد: اعتبار شهرستان تفت در سال 98 مبلغ 235 میلیارد ریال و در سال 99 مبلغ 255 میلیارد ریال بوده که با این اعتبارات 114 پروژه کوچک و بزرگ در شهرستان اجرایی شده است.
نوکار به اعتبارات تخصیصیافته از منابع ارزشافزوده به دهیاریها نیز اشاره و بیان داشت: در بخش نیر 133 میلیارد ریال برای اجرای 58 پروژه در 28 روستای دارای دهیاری در این بخش هزینه شده است.
وی ادامه داد: برای 21 روستای دارای دهیاری بخش گاریزات نیز 110 میلیارد ریال از منابع اعتباری ارزشافزوده تخصیصیافته و با این مبلغ 45 پروژه در روستاهای این بخش به اجرا درآمده است.
فرماندار تفت به منابع تخصیصیافته اعتباری ارزشافزوده به روستاهای دارای دهیاری بخش مرکزی نیز اشاره و تصریح نمود:310 میلیارد ریال برای 71 روستای دارای دهیاری بخش مرکزی تفت تخصیصیافته است که با این مبلغ 156 پروژه کوچک و بزرگ در روستاهای این بخش انجامشده است.
علیرضا نوکار به اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری نیز اشاره و بیان داشت: از ابتدای سال 98 تا 4 ماهه ابتدای سال 1400 بااعتباری بالغبر 92 میلیارد ریال 128 پروژه کوچک و بزرگ در روستاهای فاقد دهیاری اجرایی شده است.
این مقام مسئول با تقدیر از تلاشها و پیگیریهای نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با پیگیری این مقام مسئول شاهد تحول در پروژههای شهرستان بهویژه در حوزه بهداشت و درمان بودهایم و پروژههایی نظیر مرکز اورژانس خیری ده بالا، مرکز اورژانس و پیش بیمارستانی طزرجان، پروژه اورژانس بیمارستان شهید بهشتی تفت و مراکز درمانی در روستاهای نصرآباد، علیآباد، دهشیر و کهدوئیه در شهرستان در حال اجرا است.
فرماندار تفت با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور در روزهای پایانی سال 98 اشاره و خاطرنشان کرد: درراه مقابله با شیوع گسترده این ویروس در شهرستان تاکنون 38 جلسه ستاد مقابله با کرونا در شهرستان با بیش از 140 مصوبه برگزارشده و در زمینه تزریق واکسن نیز با عملکرد مناسب شبکه بهداشت و درمان شهرستان و همکاری مناسب مردم رتبه اول در استان را در اختیار دارد.
فرماندار تفت، تأمین اعتبار خرید دستگاه اکسیژن ساز و دستگاه MRI بیمارستان شهید بهشتی تفت با کمک خیرین و تأمین ۸۰ دستگاه تبلت موردنیاز دانش آموزان نیازمند را از دیگر اقدامات مجموعه تحت امر خود در دوره کرونا ذکر کرد.
نوکار به پروژههای اجراشده یا در حال اجرا در حوزه راه اشاره و خاطرنشان کرد: بهرهبرداری از فاز اول دو باند مسیر تفت – ده بالا و شروع فاز دوم آن، پل ورودی روستاهای علیآباد و نصرآباد، اصلاح نقطه حادثه خیر پیچ مستوفی، آسفالت جادههای ورودی روستای خلیلآباد، بلوار روستای نصرآباد، جاده فیض آباد-شورابه و زردین –منشاد و تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه میدان ورودی روستای گاریزات و بهسازی مسیر دهشیر-کهدوئیه، ازجمله اقدامات در حوزه راه بوده است.
فرماندار شهرستان تفت از نگاه ویژه در دوران مدیریت خود در شهرستان در راستای تکمیل و اجرای پروژههای ورزشی در این شهرستان خبر داد و افزود: تکمیل سالنهای ورزشی علیآباد، نصرآباد و اسلامیه، اجرای مجموعههای چمن مصنوعی در روستاهای صادقآباد، دهشیر، اسلامیه و ده بالا و تخصیص اعتبار برای اجرای چمن مصنوعی در روستاهای پندر و بخ و ساخت جاده سلامت یزد-تفت ازجمله پروژههای حوزه ورزش در دو سال گذشته بوده است.
نوکار به معضل کمآبی در شهرستان تفت اشاره و از تلاش و برنامهریزی برای رفع آن خبر داد و بیان داشت: شروع عملیات طرح بزرگ آبرسانی روستایی و شبکه آب روستای سیفالدین، حفر چاه آب و واگذاری منبع 3000 مترمکعبی به شرکت آب و فاضلاب در شهر تفت، تخصیص اعتبار 850 میلیارد ریالی برای اصلاح شبکه آب آشامیدنی در شهرستان، تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژههای آبرسانی سانیج و غدیر نمونه از فعالیتها در حوزه آب در دو سال گذشته بوده است.
فرماندار تفت ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته شاهد افزایش آبرسانی سیار به روستاهای شهرستان با تأمین وسیله نقلیه از دستگاه های استانی و هماهنگی با مالکین چاههای کشاورزی در راستای تأمین آب شرب و بهداشت در شهر تفت انجام شده است.
علیرضا نوکار به فعالیتهای صورت گرفته در حوزه گردشگری در شهرستان تفت نیز گذری زد و بیان داشت: بهرهبرداری از 13 واحد بوم گردی، 6 سفرهخانه سنتی و یک مجتمع گردشگری و پیگیری برای رفع مشکلات مجموعه گردشگری آریا باغ برای افتتاح در آینده نزدیک اقدامات مدیران شهرستان تفت در حوزه گردشگری بوده است.
نوکار به جذب اعتبار برای مرمت قنوات در شهرستان بهعنوان رگهای حیاتی نیز اشاره و تصریح نمود: برای مرمت قنوات در شهرستان در سال 98 اعتباری بالغبر 23 میلیارد ریال، در سال 99 اعتباری بالغبر 29 میلیارد ریال و در سال 1400 اعتباری بالغبر 35 میلیارد ریال تخصیص دادهشده است.
گازرسانی به روستاهای دهستان شیرکوه، شروع طرح مسکن ملی در شهرستان، عملیات آبخیزداری در منطقه پشت کوه، اصلاح مسیر سیلاب در مسیر تقی آباد-خشک آباد، شروع عملیات پروژههای میدان شهید سلیمانی و پارک بزرگ طبیعتگردی استان دیگر اقدامات عمرانی بود که فرماندار تفت در این نشست خبری به آن اشاره کرد.
حمایت از بخش تولید محور بعدی گزارش فرماندار شهرستان تفت در این نشست بود که وی پیرامون این موضوع بیان داشت: رفع موانع و مشکلات پیش روی کارخانه فولاد کوهستان نیر و بهرهبرداری از این پروژه، حمایت از سرمایهگذار جدید شرکت فولاد دهشیر و بهسازی این مجموعه و پیگیری در خصوص عدمتغییر کاربری کارخانه فرش یزد ازجمله اقدامات شاخص در حوزه حمایت از تولید است.
نوکار از افزایش قابلتوجه انجمنهای مردمنهاد در دو سال گذشته در شهرستان خبر داد و گفت: صدور مجوز برای 7 انجمن مردمنهاد طی دو سال گذشته تعداد انجمنهای مردمنهاد در شهرستان را به 9 مورد افزایش داده که این انجمنها در حوزههای مختلف رابطی بین مردم و مسئولین هستند.
فرماندار تفت در ادامه با اشاره به یک مورد شائبه افکنی در فضای مجازی مبنی بر انتصاب زمینهایی در روستای سانیج تفت به خودش گفت: در سال ۷۴ قطعه زمینی بر اساس طرح طوبی بهطور قانونی از طریق منابع طبیعی در روستای علیآباد فیضآباد (و نه سانیج) به بنده و شریکم واگذار گردید تا بر اساس قرارداد قانونی منعقده بر روی آن درختکاری و کشاورزی نماییم.
به گفته وی قرار بود در صورت موفقیت در اجرای طرح، واگذاری قطعی انجام شود که به علت خشکسالیهای پیاپی، اجرای طرح موفق نبود و از ادامه اجرای این طرح بهصورت مکتوب و قانونی انصراف دادم و به مرجع واگذارکننده که اداره منابع طبیعی استان بود انصراف خود را اعلام کردم.
وی ادامه داد: از آن زمان قریب ۲۰ سال میگذرد و دراینارتباط همه اسناد و مدارک آن موجود است و اکنون علاوه بر اینکه هیچگونه ادعایی بر زمین موردنظر نداشتهام حتی مالکیت یک متر زمین هم در آن منطقه ندارم.
وی همچنین شائبه دریافت زمین توسط یکی از بستگان افراد سرشناس کشوری که با او نسبت فامیلی دارد را رد کرد و گفت: برادر آن فرد، تقاضای زمینی را برای سرمایهگذاری و احداث یک مجتمع خدمات بینراهی در جاده تفت- ده بالا از مبادی قانونی ذیربط داشت.
وی گفت: پس از انتصاب اینجانب در فرمانداری تفت برای جلوگیری از هرگونه شائبه از وی درخواست نمودم که از احداث مجتمع مذکور صرفنظر نماید که ایشان پذیرفت و بهرغم اینکه اکثر مجوزهای قانونی را دریافت نموده بود از ادامه کار انصراف داد ضمن اینکه هیچگونه واگذاری زمین به وی صورت نگرفته بود که مراتب انصراف خود را نیز به مقامات محلی وادارات ذیربط استانی هم اعلام نمود.
وی اضافه کرد: آنهایی که بدون مدرک و سند و فقط از روی غرضورزی در فضای مجازی تهمت و افترا میزنند قطعاً باید روزی در پیشگاه خداوند متعال پاسخگوی اعمال و رفتار خود باشند.