شهرام رضایی در این باره گفت: بر اساس مصوبهای که شامگاه پنجشنبه (۲۳ آبانماه) به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران ابلاغ شد، همه خودروهای بنزینسوز شخصی، ۶۰ لیتر و دوگانهسوزها ۳۰ لیتر سهمیه به صورت ماهانه در کارت سوخت آنها شارژ میشود، سهمیه موتور سیکلتها هم ۲۵ لیتر است.
وی افزود: پس از پایان سهمیه، خودروهای شخصی میتوانند تا ۲۵۰ لیتر از طریق کارت خود بنزین با نرخ آزاد دریافت کنند و پس از آن باید از کارت جایگاهدار استفاده کنند.
رضایی گفت: محدودیت ۲۰ لیتر از کارت سوخت جایگاهدار هم برداشته شد و با این کارت با قیمت سه هزار تومان تا ۶۰ لیتر امکان سوختگیری وجود دارد.
وی افزود: قیمت بنزین سوپر سه هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر لیتر است و شامل سهمیه بندی نمیشود، بنزین سوپر تک نرخی و فقط با کارت سوخت جایگاهدار قابل ارائه است.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: خودروهای دولتی همچون گذشته سهمیهای ندارند، اما بودجه آن برای واحدهایی که از خودروهای دولتی استفاده میکنند، در نظر گرفته شده است.
رضایی تصریح کرد: امروز (جمعه، ۲۴ آبانماه) باجههای معطله پست باز است و کسانی که تاکنون کارت خود را دریافت نکرده اند، میتوانند به باجههای پستی مراجعه کنند.
وی گفت: اشخاصی که کارت هوشمند سوخت در اختیار ندارند، سهمیه به مدت ۶ ماه در کارتشان محفوظ است.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: فرآیند صدور کارت هوشمند سوخت بیش از سه هفته زمان نمیبرد و تاخیرهای صورت گرفته به دلیل حجم بالای مراجعههاست، ما هم قول میدهیم که این روند تسریع شود.
رضایی گفت: برای تاکسیهای اینترنتی به شرط رعایت نرخهای مصوب، مابهالتفاوت نرخ یک و دو به اندازه سهمیه و به صورت اعتبار در کارت بانکی رانندگان این تاکسیها شارژ میشود که این اعتبار قابل برداشت در جایگاههای عرضه سوخت است.
وی تاکید کرد: سازوکار آن هم به این ترتیب است که وزارت کشور اطلاعات پیمایش این تاکسیها را دریافت و تبدیل به مقدار معینی سهمیه سوخت میکند و این مقدار به صورت اعتبار به کارت بانکی راننده واریز میشود.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: معنای آن این است که وقتی سهمیه ۶۰ لیتری این خودروها به پایان رسید، از بنزین ۳ هزار تومانی استفاده میکنند، اما مابهالتفاوت نرخ یک و دو به صورت اعتبار به حساب آنها واریز میشود.
رضایی گفت: درباره خودروهای فرسوده، قانون اجازه صدور مجوز نمیدهد و تنها از کارت جایگاهدار میتوانند استفاده کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: ساز کار آن هم به این ترتیب است که وزارت کشور اطلاعات پیمایش این تاکسیها را دریافت و تبدیل به مقدار معینی سهمیه سوخت میکند و این مقدار به صورت اعتبار به کارت بانکی راننده واریز میشود.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: معنای آن این است که وقتی سهمیه شصت لیتری این خودروها به پایان رسید از بنزین ۳ هزار تومانی استفاده میکنند، اما مابهالتفاوت نرخ یک و دو به صورت اعتبار به حساب آنها واریز میشود.
رضایی گفت: درباره خودروهای فرسوده، قانون اجازه صدور مجوز نمیدهد و تنها از کارت جایگاهدار میتوانند استفاده کنند.