به گزارش پنجشنبه شب رسانه های یمنی، اکنون درگیری شدیدی میان نظامیان مورد حمایت عربستان و امارات در برخی محله های شهر عدن با استفاده از تانک و سلاح های سنگین درجریان است.
نیروهای "عبد ربه منصورهادی" رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن و مورد حمایت عربستان، نیروهای موسوم به "کمربند امنیتی" مورد حمایت امارات را در پادگان "عشرین" در عدن را محاصره کرده اند.
شبکه خبری المیادین نیز گزارش داد که نظامیان وابسته به رئیس جمهوری فراری یمن حضور خود را در اطراف ساختمان نخست وزیری و پادگان طارق در محله "خور مکسر" افزایش داده اند.
نیروهای وابسته به شورای انتقالی جنوبی (کمربند امنیتی) مورد حمایت امارات نیزدر محله کریتر عدن مستقر شده و سنگر گرفته اند.
درگیری میان دوطرف به اطراف فرودگاه عدن نیز کشیده شده اند و درحال بمباران مواضع یکدیگر در منطقه جبل حدید این شهر هستند.
درگیری ها در عدن از روز چهارشنبه میان دو طرف آغاز و همچنان ادامه دارد.
جرقه این درگیری ها در مراسم تشییع اجساد حملات پنجشنبه گذشته موشکی و پهپادی ارتش و کمیته مردمی یمن به پادگان الجلاء واقع در غرب شهر عدن، میان نیروهای شورای انتقالی جنوبی و نیروهای منصور هادی زده شد که این درگیری یک نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.
در حمله یمنی ها به مراسم رژه نیروهای منصور هادی در پادگان الجلاء عدن ۳۶ نفر از جمله «منیر الیافعی» ملقب ابو یمامه فرمانده تیپ نیروهای موسوم به کمربند امنیتی کشته شدند.
«هانی بن بریک» نایب رئیس شورای انتقالی جنوبی از نیروهای این شورا خواست تا به قصر ریاست جمهوری معاشیق عدن که در کنترل نیروهای منصور هادی است حمله و آن را به تصرف خود درآورند.
وی دولت منصور هادی در عدن را خائن خواند و متهم کرد که کشور را به سمت نابودی سوق داده است.
بر اساس این گزارش، بن بریک نسبت به حضور دولت عبد ربه منصور هادی در عدن هشدار و آن را خطرناک توصیف کرد که مردم جنوب یمن هرگز نخواهند پذیرفت.
آخرین درگیری میان نیروهای شورای انتقالی جنوب تحت حمایت امارات و مزدوران وابسته به دولت مستعفی که از حمایت دولت عربستان برخوردار هستند، به بهمن ماه ۹۷ باز میگردد. در این درگیری شماری از نیروهای دو طرف کشته و یا زخمی شدند.
عربستان که با اشغال جنوب یمن از سوی اماراتیها متحمل ضربه سخت تاکتیکی شد، تلاش کرد که پیامدهای این ضربه را با حضور خود در استانهای «المهره و حضرموت» در شرق یمن جبران کند؛ سعودیها خوب میدانند که که لحظهای غفلت از مناطق شرقی یمن موجب میشود که این مناطق از سوی امارات به سرنوشت عدن دچار شوند؛ به همین خاطر تاکنون به ابوظبی اجازه نداده است حضور عناصر جدایی طلب جنوب را در استانهای شرقی یمن تقویت کند.
امارات متحده عربی و عربستان سعودی پس از حمله فروردین ماه ۹۴ به یمن، هر یک کنترل بخشهایی از این کشور را در دست دارند و از مزدوران محلی برای عملیات علیه نیروهای یمنی استفاده میکنند.