به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد : دکتر علی اکبر حدادزاده با اشاره به سنت قربانی دام در جلوی هیأت های عزاداری در ماه محرم گفت : بی توجهی به اصول بهداشتی و ذبح دام در جلوی هیأت های عزاداری علاوه بر انتقال آلودگی از طریق کفش و سایر وسایل به حسینیه ها و مجالس عزاداری ، منجر به افزایش احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت پیش سرد نشده می شود.
وی با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت مردم و جامعه تصریح کرد : برای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام ، ذبح دام در مراکز مورد تأیید دامپزشکی ضروری و با توجه به نظارت های صورت گرفته در کشتارگاه ها و پیش سرد گذاری لاشه ها قبل از مصرف، سلامت گوشت مورد تأیید سازمان دامپزشکی می باشد .
حدادزاده در ادامه افزود : با توجه به آنکه در پاره ای از موارد ذبح دام خارج از کشتارگاه و بدون نظارت ناظرین دامپزشکی صورت می گیرد ؛ پیش سرد گذاری در دمای 0 تا 4 درجه به مدت 24 ساعت و همچنین خرد کردن گوشت با دستکش برای پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک ضروری می باشد .
نامبرده در پایان افزود : مردم برای ذبح دام می توانند از شبکه های دامپزشکی استان کمک گرفته و یا راهنمایی لازم را در این خصوص از طریق سامانه 1512 دریافت نمایند .